جمعه, 07 اردیبهشت 1403
جمعه, 07 اردیبهشت 1403

سوپ بلغور گندم یک غذای بسیار مقوی و لذیذ است که هم به عنوان غذای اصلی هم پیش غذا استفاده می شود.

 به گزارش حکایت گیلان | سوپ بلغور گندم بخاطر استفاده از مواد غذایی مقوی برای تقویت بدن در دوران بهبود بیماری بسیار مفید است.

مواد لازم سوپ بلغور گندم:

بلغور گندم ۱/۲ پیمانه

عدس ۱/۲ پیمانه

عصاره گوشت یا مرغ ۱ عدد

پیاز ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ۱.۵ ق غذاخوری

کره ۵۰ گرم

سیب زمینی ۱ عدد

جعفری ۲ ق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ بلغور گندم:
شما می توانید بلغور گندم را با بلغور جو یا بلغور جو دوسر جایگزین کنید یا ترکیبی از همه بلغورها را برای سوپتان استفاده کنید تا مقوی تر باشد.

روش دیگر این است که در 5 دقیقه انتهای پخت به اندازه 2 قاشق غذاخوری پرک جو یا پرک جو دو سر به سوپ اضافه کنید تا هم باعث غلیظتر شدن سوپ شود و هم این که یک غذای آبکی مقوی تهیه کرده باشید.

پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی کره تفت دید تا سبک و طلایی شود.

رب را به همراه فلفل سیاه اضافه کرده تفت دهید.

عدس و بلغور گندم را که از شب قبل خیس کرده اید ، آبکش کرده و به تا بیفزایید و کمی تفت دهید.

سیب زمینی مکعبی خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید.

عصاره مرغ یا گوشت را با کمی آب ولرم باز کنید و به مواد اضافه نمایید و شعله را زیاد کنید تا به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و صبر کنید سوپ جا بیوفتد.

زمانی که پخت حبوبات کامل شد جعفری و نمک را اضافه کنید .

در صورت تمایل میتوانید کمی فلفل قرمز هم به اضافه کرده و بعد از 10 دقیقه سوپ را از روی حرارت بردارید.

سوپ بلغور یکی از غذاهای آبکی و مقوی محسوب می شود ، شما میتونید از سایر سیزیجات مثل قارچ ، نخود یا هویج هم در این سوپ استفاده کنید.

می توانید به جای استفاده از عصاره آماده از آب قلم یا آب مرغ برای تهیه غذا استفاده کنید یا این که تکه ای مرغ در سوپ بیندازید و در انتهای پخت آن را ریش ریش کنید.

منبع: وقت صبح

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان