شنبه, 01 اردیبهشت 1403
شنبه, 01 اردیبهشت 1403
یک سایت خبری بررسی کرد؛

«تحلیلگر نفوذی اسرائیل» روی جلد روزنامه رسالت!

۱۴۰۰/۱۲/۰۷ ۱۶:۵۰ چاپ

حکایت گیلان | دیده بان ایران نوشت: روز گذشته یک رسانه نزدیک به جریان بهاری مدعی شده است که یک نویسنده و تحلیلگر یهودی که در رسانه های اصولگرا مثل تسنیم و مشرق نیوز و سایت انگلیسی آیت الله خامنه ای یادداشت منتشر می کرد با انتشار مطلبی در تایمز اسرائیل مدعی شده است که یک مامور نفوذی در جمهوری اسلامی بوده است.

این فرد که « کاترین شکدم» نام دارد تصویر بزرگش در روزنامه رسالت به عنوان یک تحلیلگر انگلیسی که به دین اسلام مشرف شده است منتشر شده و در متن این گزارش که به نظر می رسد در گفت وگو با سایت نزدیک به محافل امنیتی -مشرق نیوز- انجام شده درباره چگونگی فعالیتش گفته بود: «من به طور اتفاقی ازطریق دوستانم در دانشگاه با اسلام آشنا شدم. اطمینان خاطری که آنها نسبت به اسلام داشتند مرا وادار ساخت که قرآن را بخوانم.«وی می افزاید: »آن لحظه‌ای که قرآن را در دست گرفتم، دانستم که زندگی‌ام دیگر به خودم تعلق ندارد» شکدم در بخش دیگری از این مصاحبه تاکید می کند که: «زیبایی واقعی ایران در مردم این سرزمین نهفته است.»

شکدم در این مصاحبه گفت: ایران به یک میلیون شیوه مختلف برای من باعث خیرو برکت بوده است و همه آن چیزی که اکنون می بینم ملتی است که عمیقا به خاطرش شکرگزارم، مردمی با شهامت و لطفی که مرا به حیرت می آورد، و فرهنگی که ریشه ای عمیق در تاریخ دارد، به گونه ای که همه ما باید احساس غروروافتخار کنیم که به آن خیره شویم.در ایران زیبایی شکوهمندی وجود دارد؛ زیبایی واقعی ایران نه در معماری یا مناظرآن، بلکه درمردم این سرزمین نهفته است.
این روزنامه نگار شیعه در باره آشنایی اش با قرآن می گوید: من به طوراتفاقی ازطریق دوستانم در دانشگاه با اسلام آشنا شدم. اطمینان خاطری که آنها نسبت به اسلام داشتند مرا وادار ساخت که قرآن را بخوانم. باید بگویم که هیچ آیه ای بیش از آیات سوره الفاتحه حق را بلندتر انعکاس نداد. درآن چند آیه، به معنای واقعی کلمه تکیه گاه معنوی خود را پیدا کردم. ساده تر بگویم، احساس کردم به محیط و خانه ای آشنا(اسلام) دعوت شده ام و چاره ای جز پیروی ندارم. البته این آغاز سفر من بود. ماه‌ها تحقیق، غوروبررسی درونی، فکر کردن به ارزش‌ها و انگیزه ها، و مطالعه لازم بود تا بتوانم واقعا خود را(نسبت به دین اسلام) متعهد کنم. اگر بخواهم واقعا صادقانه سخن گفته باشم، باید بگویم آن لحظه ای که قرآن را در دست گرفتم، دانستم که زندگی ام دیگر به خودم تعلق ندارد.
خانم شکدم می گوید: «به نظرمن، علی‌رغم تمام عقلانیت قرآن و گنجینه علمی که در احادیث نهفته است، اگر چه از همان اوایل آموختم که آدم باید نسبت به مطالب و ادبیاتی که می خواند محتاط باشد، این اهل بیت بودند که به بهترین وجه ممکن با من سخن گفتند. اگرعقل وذهن من بر این باور بود که اسلام دین حق است، این قلب من بود که مرا به سوی تغییر مذهب کشاند. اگر به‌خاطرامامان ما نبود، شاید هرگززیبایی امنیتی که آدمی دراین آگاهی که تقوا و پرهیزگاری او به جایی متصل است که خداوند فرمان داده، را درک نمی کردم. پس ازآن، انتخاب بین شیعه یا سنی هرگز برای من یک گزینه نبود. تا آنجا که می دانستم فقط یک راه وجود داشت وآن بیعت غدیرو کمال دین بود. برای من مسلمان بودن حکایت ازشیعه علی علیه السلام بودن دارد. در غیر این صورت اعتقاد وایمان آدمی کامل نیست.»

این روزنامه نگار انگلیسی در مورد انقلاب اسلامی ایران می گوید: «از زمان تاسیس خود، جمهوری اسلامی ایران پرچمدار انقلاب امام حسین علیه السلام بوده است. انقلاب اسلامی ایران نه در سال ۱۹۷۹ بلکه ۱۳ قرن پیش در دشت کربلا متولد شد. آنچه که ما در سال ۱۹۷۹ دیدیم تکامل آن قولی بود که مردم به امام شان دادند، که در برابر ظلم، هنگامی که عهد و پیمان اسلام در خطر است، همه ایستادگی کنند.»وی افزود: «از این لحاظ ایران به یک تهدید حیاتی علیه مجموعه جنگ افروز غرب تبدیل شده است. و بنابراین، دروغ ها می بایست گفته می شد تا نظامی را بی اعتبار کند که برای آن کسانی که زیر پرچمش زندگی می کنند نه تنها عدالت بلکه آزادی را نیز ارائه می کند.» وی تصریح کرد: «می خواهم این را بگویم: انقلاب اسلامی ایران به این دلیل پیروز شد که هدف آن تنها آزاد کردن ایرانی ها از (ظلم و استبداد) شاه نبود، بلکه بازگرداندن اسلام به اهداف حقیقی خود بود.»

خانم شکدم همچنین در مصاحبه دیگری که سایت مرکز جهانی مستبصرین آنرا منتشر کرده است می گوید:

شخصا برای من سفر به ایران، سفر به سرزمینی بود که شاهد ظهور ولایت فقیه بود. انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۹۷۹ تنها یک نظام حکومتی را عوض نکرد؛ این انقلاب، اسلام شیعی را به قلب جهان اسلام باز گرداند و به میلیون ها مسلمان مکانی را ارائه نمود که ورای جغرافیا و تمام آداب و رسوم سیاسی، آن را وطن خود می نامند. هنگامی که برای حضور در کنفرانس فلسطین، دعوت نامه دریافت کردم، هیجان وشادی مرا فقط می توانید تصورکنید. اولین سفر من به ایران به این امر منجر شد که در چند قدمی مرجع تقلید خود، آیت الله سید علی خامنه ای بایستم. پس از آن همه دیگر مسائل برایم به جزئیاتی کم اهمیت تبدیل شد. دومین سفرم به ایران به مصاحبه با سید ابراهیم رئیسی منتهی شد.

این تحلیلگر خودخوانده همچنین مهرماه 98 به خبرگزاری مهر گفته است: "تاکنون تحلیل یا گفتمانی که پیام واقعه عاشورا را به گوش غرب برساند، تا تمامی جوامع بشری از عمق این موضوع خبردار شوند، کم بوده است."گفتنی است مقامات دولتی و مسئولان عالی رتبه تاکنون درباره این ادعا واکنشی از خود نشان نداده اند.

دیده بان ایران به صورت مستقل نمی تواند این ادعاها را تایید کند.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان