حکایت گیلان | سید امیر حسین علوی شهردار رشت در بیست و یکمین جلسه صحن شورای اسلامی شهر رشت در تشریح عملکرد و اقدامات ۷۰ روز گذشته خود، تعیین تکلیف پلهای عابر پیاده مکانیزه و غیرمکانیزه سطح شهر، افزایش حقوق کارکنان شرکتی بخش رفت و روب و فضای سبز را بخشی از اقدامات اخیر شهرداری رشت عنوان نمود.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رشت ، سید امیر حسین علوی در بیست و یکمین جلسه صحن شورای اسلامی شهر رشت،پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان مطابق روال همیشگی البته با تاکید بر عدالت و شایستگیها را اقدام مهم شهرداری رشت خواند و گفت: شهرداری در ماه گذشته ۱۳۰ ساعت اضافه کار پرداخت کرد در نتیجه برخی صحبتهایی که در این زمینه میشود به هیچ عنوان با واقعیت مطابقت ندارد.
سید امیر حسین علوی با بیان اینکه در قرارداد جدید، حقوق کارکنان شرکتی بخش رفت و روب و فضای سبز افزایش پیدا کرده است، گفت: با هماهنگی به عمل آمده با شورای اسلامی شهر رشت، امیدواریم بودجه ۲ هزار میلیارد تومانی شهرداری رشت برای سال آینده تدوین و تصویب شود.
شهردار رشت همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تعیین تکلیف پلهای عابر پیاده مکانیزه و غیرمکانیزه سطح شهر اذعان کرد: ساماندهی، رفع خطر، نصب حفاظ، حل مشکلات فنی، رایزنی با پیمانکاران و حتی دستگاه قضایی و دادستانی استان از جمله اقداماتی بوده که شهرداری رشت در بحث تعیین تکلیف پلهای عابر پیاده مکانیزه و غیرمکانیزه سطح شهر به ویژه پل جانبازان انجام داده است و فرآیند آن با قوت همچنان ادامه دارد.
وی با بیان اینکه شهرداری بدون حکم قضایی نمیتوانست به موضوع تعیین تکلیف پل مکانیزه جانبازان ورود کند، ابراز داشت: قصد داریم قراردادها و ساز و کارها در حوزه انعقاد و اجرای پروژههای پل عابر پیاده را به گونهای پیش ببریم تا در آینده شاهد تکرار چنین مشکلاتی در سطح شهر نباشیم.
علوی آسفالت و لکهگیری را جزو مهمترین درخواستهای شهروندان از طریق سامانه ۱۳۷ ذکر کرد و گفت: متاسفانه مشکلات شهر رشت در این بخش بسیار زیاد است اما شهرداری با تمام توان خود پای کار آمده و سعی دارد با تامین قیر، مصالح و بهبود وضعیت آسفالت به نیازهای شهر پاسخ دهد.
وی اظهار داشت: در بحث آسفالت هم که جزو تکالیف معطله شهرداری بود، ماهانه معادل ۴ تا ۵ میلیارد تومان قیر خریداری میشود و تا امروز حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار تن آسفالت تولید شده است. از طرفی قیر بازآفرینی نیز در محلات هدف که بیشتر بافت سنتی و قدیمی را شامل میشود به توان شهرداری رشت افزوده خواهد شد.
شهردار رشت در پایان یادآور شد: از فرماندار شهرستان رشت درخواست کردیم، مصالح لازم در اختیار شهرداری قرار بگیرد تا بتوانیم سرعت احداث پارک ۵۰۰ هکتاری لاکان را افزایش دهیم.
تقویت زیر ساختهای لجستیکی برای مواجهه با بحران
سید امیر حسین علوی شهردار رشت در ادامه جلسه گفت: تقویت زیر ساختهای لجستیکی، خریداری ماهانه ۴ تا ۵ میلیارد تومان قیر، هوشمند سازی و ارتقاء عملکرد سازمان فاوا، یکپارچه سازی کلیه فرآیندهای شهرداری تنها بخشی از اقدامات اخیر شهرداری رشت بوده است.
شهردار ادامه داد: در خلال ۷۰ روزی که به لطف و اعتماد اعضای شورای اسلامی شهر رشت مسئولیت مدیریت و هدایت امورات در شهرداری را بر عهده گرفتم، اقدامات موثر و مناسبی انجام شد که تقویت زیر ساختهای لجستیکی برای مواجهه بهتر با بحران، اورهال تمامی ماشین آلات و خرید ۲۰ تیغه برف روبی جدید تنها بخشی از آن محسوب میشود.
شهردار رشت با بیان اینکه فرآیند تکمیل رصد خانه کوشیار تا یکماه آینده به اتمام میرسد افزود: فاز جدید باغ سالار مشکات، باغ ژاپنی و فاز جدید پارک گیلانه هم به خوبی پیش رفته و سعی داریم در یکماه آینده آماده بهره برداری شود.
علوی از افزایش سرعت در روند رسیدگی به محلات کم برخوردار مطابق سفارشات و تاکیدات رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر رشت سخن گفت و عنوان کرد: طبق تکلیف جدیدی که ابلاغ شد، مدیران مناطق شهرداری هم باید در فرآیند سامانه پاسخگویی ۱۳۷ مشارکت کنند تا ضمن اطلاع از مطالبات شهروندان به سوالات و دغدغههای آنان پاسخ دهند که تاکنون بازخورد بسیار مناسبی هم داشته است.
شهردار رشت انواع خلافهای ساختمانی را آیتم دومی که از طریق سامانه ۱۳۷ مورد تاکید شهروندان بوده اعلام کرد و بیان داشت: واحد بازرسی را مکلف کرده ایم تا در این زمینه دستورالعملی برای نظام کنترل، تشویق و تنبیه آماده نماید تا از این طریق بتوانیم نسبت به سنجش عملکرد واحدها و پرسنل شهرداری اقدام نمائیم.
علوی هوشمند سازی، ارتقاء عملکرد سازمان فاوا، پروژه ممیزی و اتصال و تعیین تکلیف سامانه املاک را از دیگر موضوعاتی که به جد در دستور کار شهرداری قرار گرفته است، اعلام نمود و تصریح کرد: با راه اندازی سامانه املاک بسترهای لازم برای شناسایی و حفظ و حراست از داراییهای شهرداری توسط مناطق فراهم میشود.
وی در مورد اضافه شدن یک بخش به ساختمان شهرداری رشت متشکل از واحد دیتا سنتر، مانیتورینگ معاونتها و سازمانها هم مطالبی ابراز داشت و گفت: قصد داریم در این ساختمان یک مجموعه ایزوله برای بایگانی املاک و اسناد شهرداری رشت ایجاد نمائیم.
وی یکپارچه سازی کلیه فرآیندهای شهرداری خاصه در حوزه صدور پروانه را از دیگر اقدامات قابل توجه شهرداری در مدت اخیر ذکر نمود و اضافه کرد: با استمرار این کار و نصب سامانههای برخط جدید، علاوه بر حذف فرآیندهای زائد، بروکراسی اداری هم در شهرداری کاهش پیدا میکند.