جمعه, 23 آذر 1403
جمعه, 23 آذر 1403
در نشست پیگیری پروژه های سراوان بررسی شد:

چرایی تاخیر در راه اندازی زباله سوز رشت

۱۴۰۰/۱۰/۱۹ ۱۱:۱۹ چاپ

حکایت گیلان | نشست پیگیری پروژه‌های سراوان با حضور جبار کوچکی نژاد، سردار آقازاده و محمدرضا احمدی نمایندگان شهرستانهای رشت و خمام، کارگرنیا رئیس شورای رشت، عزیزی رئیس شورای شهرستان، علوی شهردار رشت، معاون دادستان مرکز استان و مدیرکل ورزش و جوانان استان و دیگر مدیران شهری شنبه در سالن اجتماعات فرمانداری رشت برگزار شد.

به گزارش واحد خبر مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رشت ، سید امیر حسین علوی شهردار رشت در  این جلسه‌ که با موضوع پیگیری پروژه‌های سراوان در فرمانداری رشت برگزار شد، تلاشهای زیاد مجموعه مدیریت شهری برای تسریع در فرآیند راه اندازی زباله سوز، تصفیه خانه شیرابه و اورهال کارخانه کودآلی را مورد اشاره قرار داد و گفت: شرکت پیمانکار متعهد شده است، هر طور که شده طبق قرارداد خود اقدامات لازم را در پروژه تصفیه خانه شیرابه انجام دهد تا حداقل ما بتوانیم از ورود سه لیتر بر ثانیه شیرابه سمی به رودخانه‌های شهر رشت جلوگیری به عمل آوریم.

شهردار رشت با بیان اینکه متاسفانه روزانه بین هزار تا هزار و صد تن زباله از شرق تا غرب گیلان به سایت سراوان وارد و دفن می‌شود، افزود: شهرداری رشت علاوه بر اجاره تعدادی ماشین آلات، در چند ماهه اخیر اقدامات گسترده‌ای برای بازسازی و اورهال ماشین آلات مورد استفاده در لندفیل سراوان انجام داده است.

سید امیر حسین علوی در ادامه به انتظار شش ساله‌ای که برای راه اندازی زباله سوز سراوان به علت طولانی شدن فرآیند دریافت تائیدیه سازمان حفاظت محیط زیست صرف شد اشاره کرد و ابراز داشت: همین موضوعات به علاوه نوسانات شدید نرخ ارز باعث شد ما از برنامه خود برای اجرای این پروژه عقب بمانیم و نتوانیم از فرصتها بهینه استفاده کنیم.

وی معضل پسماند را معضلی ریشه‌ای که حل آن به کمک و مساعدت همه بخشها نیاز دارد خواند و ضمن تاکید بر عبور از مدیریت سنتی برای اداره لندفیل سراوان اذعان کرد: در حال حاضر باید وضع موجود را با همان مدل سنتی و با پوشاندن زباله دنبال کنیم و به تدریج با راه اندازی زباله سوز به سمت مدیریت اصولی تر و جلوگیری از ورود زباله به سراوان حرکت کنیم.

شهردار رشت در ادامه به موضوع ایجاد فضایی برای استفاده باشگاه ورزشی سپیدرود پرداخت و عنوان کرد: پیشنهاد می‌کنم، اداره کل راه و شهرسازی زمینی را در اختیار باشگاه سپیدرود قرار داده و ساخت ساختمان را بر عهده گیرد از طرفی شهرداری رشت هم در بحث پرداخت عوارض مشارکت لازم را خواهد داشت.

علوی تصریح کرد: اداره کل راه و شهرسازی می‌تواند هزینه ساخت این مجموعه را تقبل کرده و یا از طریق فروش بخشی از ملک، منابع آن را تامین نماید و اگر هم در این مورد توانایی ندارد، کار را در اختیار شهرداری و یا باشگاه سپیدرود قرار دهد تا شهرداری رشت نسبت به ساخت جایگاه و فضایی برای این باشگاه مردمی اقدام نماید.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان