پنجشنبه, 22 آذر 1403
پنجشنبه, 22 آذر 1403

حکایت گیلان |  عباس یوسفی مدیر اتحادیه دامداران گیلان گفت: مشکلات دامداری در گیلان دو برابر دامداران  دیگر استان های کشور است.

یوسفی ادامه داد: مشکلات دامداران ما زیاد است و افزایش هزینه تولید و کمی نهاده برای تامین خوراک دام موجب رنج و نگرانی دامداران گیلان شده است.

وی افزود: دامداری های گیلان اغلب به صورت سنتی است و این امر مشکلات دامداران گیلانی را دوچندان کرده است زیرا دولت برای تامین نهاده های دامداری های صنعتی برنامه ریزی های خوبی دارد اما دامداری های سنتی از تمهیدات لازم کم بهره هستند.

یوسفی با بیان اینکه شرایط جغرافیای گیلان به گونه ای است که صنعتی شدن دامداری گیلان سخت است، خاطرنشان کرد: برای دامداری های صنعتی خوراک دام هرآنچه که نیاز دامداری است توسط دولت شارژ می شود اما دامداری های سنتی مجبورند برای نهاده دام به سمت کارخانجات برای تهیه کنسانتره بروند و در این حلقه های زنجیره دامداری سنتی گیلان اتفاقاتی می افتد که دامداران را ناراحت می کند.

دامداران استان به نوع خوراک دام خود آشناتر هستند

وی ادامه داد: بروز چنین مشکلاتی و ندادن اجازه به دامدار برای تهیه خوراک دام موجب شده است که هر روز بر سختی دامداری در گیلان افزوده شود.

مدیر اتحادیه دامداران گیلان گفت:  برای تهیه کنسانتره نهاده ها به کارخانجات داده می شود این در حالیست که اگر همین نهاده ها به خود دامدار داده شود از آنجاییکه که دامدار به خوراک دام خود آشناتر است، هزینه های تولید بسیار کاهش خواهد یافت.

ناهمخوانی قیمت خرید شیر با هزینه تمام شده تولید شیر در گیلان

وی با اشاره به اینکه روزانه ۱۲۰ تن شیر در گیلان تولید می شود، افزود: در حال حاضر قیمت خرید شیر لیتری ۶۴۰۰ تومان است این در حالیست که با هزینه تمام شده برای تولید شیر اصلا هم خوانی ندارد.

یوسفی تصریح کرد: در حال حاضر قیمت تمام شده تولید شیر برای هر لیتر بیش از ده هزار تومان است.

مدیر اتحادیه دامداران گیلان گفت: همه مشکلات موجب شده است که دامداران  استان برای تامین معیشت خود به سختی بیفتند و برای سرپا ماندن دامداری گیلان لازم است مسئولین مربوطه  به میان دامداران بروند و از مشکلات واقعی دامداران گیلان باخبر شوند.

منبع: ایسنا

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان