پنجشنبه, 06 اردیبهشت 1403
پنجشنبه, 06 اردیبهشت 1403

اختصاصی حکایت گیلان |سید مجتبی نعیمی از فعالان جوان سیاسی به دلیل انتصاب اسدالله عباسی در استانداری گیلان طی یادداشتی اینستاگرامی، ده فرمانی که به زعم وی لازم بود استاندار گیلان در بدو ورود صادر کند منتشر کرد. ساعاتی بعد به دلیل استقبال جوانان اصولگرا از این یادداشت، روابط عمومی استانداری گیلان هرگونه دستور ده گانه  استاندار را از اساس تکذیب کرد و نوشت  و هیچ متنی در این خصوص توسط دکتر عباسی بیان نشده است. ( اینجا بخوانید) 

گفتنی است مجتبی نعیمی در انتهای یادداشت خود آورده است که این دستورات تنها چند آرزو بود که به زعم وی  خواسته‌‌ی خیلی از مردم این استان و جوانان‌شان هم هست. 

یادداشت  « ده فرمان استاندار جدید» را در زیر بخوانید.

دکتر اسدالله عباسی استاندار گیلان در اولین اقدام خود و طی دستوراتی ده گانه، خواهان اجرایی شدن موارد زیر جهت تغییر شرایط به نفع مردم استان گیلان شدند. این دستورات عبارتند از:

۱. تشکیل تیم نظارت بر انتصابات، با تاکید بر لزوم جوان‌گرایی و استفاده‌ی حداکثری از ظرفیت بانوان در انتخاب مدیران و معاونت‌های مربوطه، در سطح ادارات کل استان و شهرستان‌ها. این تیم موظف است علت انتصاب هر فرد را از نظر شایسته سالاری با معیارهای قابل ارزیابی، بررسی کرده و در گزارش خود بیان کند که اولا برای هر سمت اجرایی، چه گزینه‌هایی وجود داشته؟ ثانیا چرا از بین گزینه‌های موجود، فرد انتخاب شده را برگزیده‌اند؟ و ثالثا چرا مدیر قبلی را با فرد جدید، جایگزین کرده‌اند؟ این گزارش باید مدام بروزرسانی شده و از ابتدا، در اختیار همه‌ی مردم قرار بگیرد.

۲. انتصاب معاون سیاسی امنیتی استانداری از بین سه نفر از جوانان گیلانی که دارای سابقه‌ی اجرایی متناسب و حسن شهرت هستند. همچنین، انتصاب معاون عمرانی استانداری، طبق شرایط فوق.

۳. تدوین برنامه‌ی عملیاتی هر دستگاه اجرایی با حضور مدیران مربوطه و نخبگان علمی، کاری و دانشگاهی (دلیل استفاده از هر نخبه باید بطور شفاف و در معرض افکار عمومی بیان شود) ظرف سه ماه آینده متناسب با اسناد بالادستی، نیازمندی‌های استانی و تعیین شرح وظیفه هر اداره استانی و شهرستانی با اعلام زمانبندی لازم جهت تکمیل اقدامات مدنظر. همچنین دسترسی عمومی به برنامه‌ی عملیاتی همه‌ی دستگاه‌های اجرایی.

۴. دستور تهیه‌ی گزارش عملکرد مدیران فعلی استان و شهرستان‌ها، و مشارکت با دستگاه قضایی استان جهت بررسی ترک فعل احتمالی‌ مدیران.

۵. تشکیل دو شورای مشورتی در سطح استانداری. شورای مشورتی اول، متشکل از همه‌ی بزرگان سیاسی جریانات همسو با دولت. شورای مشورتی دوم، متشکل از سایر جریانات سیاسی حاضر در استان، با تاکید بر استفاده از جوانان این جریانات سیاسی به عنوان حداقل نیمی از این گروه مشورتی.

۶. ممنوعیت حضور نمایندگان مجلس تا آخر سال در استانداری و ادارات کل استان و دستور مقابله با هرگونه دخالت افراد غیرمرتبط در کلیه‌ی عزل و نصب‌ها. همچنین، استفاده از ظرفیت تمامی دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی و قضایی برای تحکیم استقلال مدیران در عزل و نصب‌ها.

۷. قطع حقوق مدیران شهرستانی و استانی که به هر نحوی، حوزه کاری‌شان در ارتباط با شرکتها و کارخانجات تعطیل شده‌ای‌ست که چند ماه است حقوق کارگران‌شان به تعویق افتاده. حقوق این مدیران تا زمانی که معوقات کارگران پرداخت نشده و به روال عادی برنگشته، پرداخت نخواهد شد.

۸.دستور تشکیل بانک مدیران استان در همه‌ی دستگاه‌های اجرایی، ظرف سه ماه آینده، متشکل از مدیران ۲۰ سال پیش تا امروز، بدون در نظر گرفتن گرایش سیاسی افراد.

۹. الزام مدیران استانی و شهرستانی برای ارتباط مستمر و مستقیم با مردم، حداقل دو روز در هفته. یک روز برای حضور مردم در محل خدمت مسئولین و روز دیگر، برای حضور مسئولان در مکان‌های مختلف. همچنین لزوم تعیین چند مسیر ارتباطی با هر مدیر، با استفاده از ظرفیت فضای مجازی، زیر نظر مسئول روابط عمومی هر اداره.

۱۰. شناسایی جوانان مستعد، صاحب صلاحیت و کار انجام داده‌ در هر حوزه که تاکنون، به هر دلیلی جذب دستگاه‌های اجرایی نشده‌اند و آماده سازی مقدمات ضروری برای استفاده از آنها در صورت امکان.‌ بدیهی‌ست ‌اصل شفاف سازی در این مقوله نیز حکم فرما بوده و باید به طور عمومی و علنی، چرایی انتخاب هر فرد، و یا موانع عدم جذب آنها با وجود شناسایی، بیان شود.

درست متوجه شدید. این‌ها تنها چند آرزو بود. می‌دانم که خواسته‌‌ی خیلی از مردم این استان و جوانان‌شان هم هست. البته می‌توان موارد دیگری هم به این ده دستور اضافه کرد. اما تا وقتی این خواسته‌ها، در سرزمین آرزوها باشند، اتفاقی نمی‌افتد. کاش اراده‌ای بر عملی شدن این آرزوهای دست یافتنی وجود می‌داشت. چقدر حال همه‌ی ما خوب می‌شد اگر این رویاها، به واقعیت می‌پیوست.

سیدمجتبی نعیمی

همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان