پنجشنبه, 12 مهر 1403
پنجشنبه, 12 مهر 1403

به گزارش حکایت گیلان | انتخابات یک فرایند سیاسی است که با مشترک اجتماعی رقم می‌خورد. این رویداد جذاب مورد توجه کارگردان‌های بسیاری قرار گرفته و به همین دلیل فیلم‌های جالبی درباره آن ساخته شده است.

انتخابات به یک فرایند تصمیم‌گیری گفته می‌شود که براساس نقشه راه آن بسیاری از مردم می‌توانند در تعیین سرنوشت خود تاثیرگذار باشند. از قرن هفدهم تا همین امروز بسیاری از مردم کشورهای جهان با کمک انتخابات تصمیم‌های کلیدی و حیاتی جذابی برای سرنوشت خود گرفته‌اند. این روزها که بحث انتخابات ریاست جمهوری در ایران داغ شده، فرصتی فراهم شده تا تعدادی از بهترین فیلم‌های درباره انتخابات را تماشا کنید. فیلم‌هایی که روایت‌های جذابی از درگیری‌های سیاسی به همراه دارند.

Election | انتخابات

نمره منتقدان: ۹۲ از ۱۰۰

فیلم «انتخابات» که در سال ۱۹۹۹ اکران شد یکی از ساده‌ترین فیلم‌هایی است که سیاست و انتخابات را برای تماشاگر نوجوان و جوان توضیح می‌دهد. بنابراین تماشای این فیلم برای نوجوانانی که دوست دارند درک بهتری از فضای سیاست داشته باشند، ضروری به نظر می‌رسد. تصویر هوشمندانه‌ای که این فیلم از بازی‌های سیاسی و رسوایی‌های پشت پرده جهان سیاست ارائه می‌کند احتمالا یکی از خیره‌کننده‌ترین نمونه‌های ممکن است. «انتخابات» همه آن‌چه در جهان سیاست در بسیاری از کشورهای جهان رخ می‌دهد را در حیاط یک دبیرستان روایت می‌کند.

خلاصه داستان: یک معلم دبیرستان تصمیم می‌گیرد در انتخابات مدرسه با دانش‌آموزان همکاری کند اما این تصمیم زندگی شخصی او را دچار چالش‌های متعددی می‌کند. او باید با دختری تمامیت‌خواه مبارزه کند که نه‌تنها به پیروزی در انتخابات مدرسه فکر می‌کند بلکه می‌خواهد سرپرستی جدی برای سایر همکلاسی‌هایش باشد.

Wag the Dog | سگ را بجنبان

نمره منتقدان: ۸۵ از ۱۰۰

«سگ را بجنبان» به عنوان یکی از جذاب‌ترین کمدی سیاسی‌های تاریخ هالیوود نه‌تنها یکی از بهترین فیلم‌هایی است که رسوایی‌های سیاسی را به تصویر می‌کشد بلکه یکی از بهترین فیلم‌هایی است که درباره انتخابات ریاست جمهوری ساخته شده است. این فیلم به خوبی نشان می‌دهد که چگونه رسانه‌ها نقش بیشتری از سیاستمداران در موفقیت آن‌ها دارند و این رسانه‌ها هستند که می‌توانند بازی‌های سیاسی را به بهترین شکل ممکن مدیریت کنند. «سگ را بجنبان» تماشاگرش را به تامل بیشتر درباره اخبار رسانه‌ها دعوت می‌کند و در رسیدن به هدف اصلی‌اش یعنی ایجاد شک و تردید در ذهن تماشاگر هم موفق است.

خلاصه داستان‌: یکی از طرفداران قدرتمند رییس جمهور در آستانه‌ برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده با یک تهیه‌کننده هالیوودی تماس می‌گیرد. آن‌ها باید یک جنگ رسانه‌ای بزرگ را آغاز کنند تا ذهنیت مردم از سوی پرونده رسوایی جنسی رییس جمهور فاصله بگیرد.

The Ides of March | نیمه ماه مارس

نمره منتقدان: ۸۳ از ۱۰۰

برای افرادی که دوست دارند پشت صحنه واقعی درگیری‌های سیاسی در ایالات متحده را درک کنند شاید فیلم «نیمه ماه مارس» یک انتخاب بی‌بدیل و جذاب باشد. فیلمی که جرج کلونی، بازیگر شناخته‌شده، نه‌تنها در آن هنرنمایی کرده بلکه وظیفه کارگردانی و تهیه‌کنندگی آن را هم برعهده داشته است. این فیلم جدی و صریح در تحت تاثیر قراردادن تماشاگرش بی‌تعارف ظاهر می‌شود و به همین دلیل نفس او را در سینه حبس می‌کند. جرج کلونی و رایان گاسلینگ تنها بازیگران شناخته‌شده «نیمه ماه مارس» نیستند و ایون ریچل وود، ماریسا تومه، پل جیاماتی و جفری رایت هم در این فیلم هنرنمایی می‌کنند.

خلاصه داستان؛ یک جوان ایده‌آل‌گرا که درک پخته‌ای از واقعیت‌های دنیای سیاست ندارد، عضو ستاد تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری می‌شود. او که رویاهای عظیمی برای پیشرفت آمریکا در ذهنش پرورانده خیلی زود متوجه می‌شود که سیاست آمریکایی اساسا فضایی برای پیشرفت کشور به او نمی‌دهد و این واقعیت تلخ حواشی بسیاری برای او به همراه دارد.

Long Shot | لانگ شات

نمره منتقدان: ۸۱ از ۱۰۰

یکی از فیلم‌های جذاب پیرامون انتخابات که داستانی کمدی را روایت می‌کند. شارلیز ترون و سث روگن که هر کدام بیشتر در فیلم‌های درام و کمدی دیده شده‌اند در این کمدی درام حضور پیدا کرده‌اند تا فیلمی پرستاره را تماشا کنیم. «لانگ شات» به شکل جذابی به سیاست‌های پشت‌پرده در فرایندهای انتخاباتی اشاره می‌کند و به همین دلیل یکی از بهترین فیلم‌هایی است که می‌توانید درباره انتخابات تماشا کنید.

خلاصه داستان: روزنامه نگاری به نام فرد فلرسکی با معلم دوران کودکی‌اش، شارلوت فیلد مواجه می‌شود. شارلوت حالا وزیر امور خارجه آمریکا شده و می‌خواهد برای انتخابات ریاست جمهوری آماده شود. بنابراین شارلوت از فرد می‌خواهد تا متن سخنرانی‌هایش را بنویسد. این آغاز همکاری دوباره آن‌ها است.

The Contender | رقیب

نمره منتقدان: ۷۶ از ۱۰۰

فیلم «رقیب» به عنوان یکی از جذاب‌ترین فیلم‌هایی که داستان رقابت برای انتخابات به تصویر می‌کشد، سرنوشت جالبی دارد. وقتی راد لوری، کارگردان فیلم «رقیب»، از جوان آلن، بازیگر اصلی فیلم «رقیب»، دعوت کرد تا یک جایزه سینمایی دریافت کند، لوری به بازیگر محبوب دهه ۹۰ میلادی گفت که دوست دارد فیلم دیگری بسازد تا باز هم آلن را در کنار بهترین بازیگران تماشا کند. آلن به لوری پاسخ داد که اگر او چنین فیلمی را بسازد با افتخار این پیشنهاد را می‌پذیرد. بنابراین راد لوری خیلی سریع روی نگارش فیلم‌نامه جدید کار کرد و نتیجه آن فیلم «رقیب» بود که یکی از بهترین فیلم‌های سیاسی آمریکا است.

خلاصه داستان: سناتور لین هانسون از مهره‌های جدی سیاست آمریکا برای دست‌یابی به جایگاه معاونت ریاست جمهوری است. او که روز به روز به این مقام نزدیک‌تر شده با یک رسوایی بزرگ روبرو می‌شود. اطلاعاتی از گذشته‌ تاریک لین هانسون برملا می‌شود و آینده او سیاه‌تر از همیشه به نظر می‌رسد.

سست‌عنصر | Irresistible

نمره منتقدان: ۴۷ از ۱۰۰

تقریبا هر چهار سال یک بار که بحث انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا داغ می‌شود، نوبت به فیلم‌هایی با موضوعات سیاسی می‌رسد تا خودشان را مطرح کنند و فیلم «سست‌عنصر» یکی از همین عناوین است که در ژانر کمدی هم قرار می‌گیرد. این فیلم که استیو کارل ستاره سریال «اداره» را در نقش اصلی‌اش در اختیار دارد، یک کمدی واقع‌گرا و سیاسی است که شاید هر تماشاگری را تحت تاثیر قرار ندهد. با این حال اگر دوست دارید با فضای سیاسی ایالات متحده در سطوح پایین‌تر آن آشنا شوید، شاید فیلم «سست‌عنصر» انتخاب خوبی باشد. تماشای این فیلم در این روزها هم هیجان‌انگیز به نظر می‌رسد.

خلاصه داستان: یک فعال سیاسی تلاش می‌کند در انتخابات شهرداری یک شهر کوچک برنده شود. اما او برای پیروزی در این رقابت باید با یک افسر نظامی بازنشسته رقابت کند که بدون شک وضعیت بهتری از او دارد

منبع: ایرنا

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان