به گزارش حکایت گیلان | رضا محمدی اصل در حاشیه بازدید دوره ای از زندان های ضیابر، نسوان و کانون اصلاح و تربیت، درخصوص اشتغال زندانیان، گفت: محوریت اشتغال باید در اهداف اجرایی، توسعه توانمندسازی و خودکفایی زندانیان و خانواده های آنان تحقق یابد.
وی با تاکید بر نقش ویژه اشتغال و حرفه آموزی در هموار نمودن بستر خودکفایی زندانی و خانواده وی برای رسیدن به سلامت روح و جسم، حضور خیران جهادی را موثر دانست و اظهار کرد: با رایزنی های صورت گرفته و با مشارکت مرکز مراقبت بعد از خروج زندان های گیلان توانستیم با چند کارخانه دار شهرک صنعتی استان رایزنی نموده تا برای ۱۰۰ زندانی آزاد شده جهت اشتغال برنامه ریزی کنیم. همچنین در بازدیدهای هفتگی از خانواده های مددجویان تعدادی را شناسایی و جهت اشتغال معرفی خواهیم کرد.
مدیرکل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی گیلان، با بیان اینکه در تلاش هستیم از کارآفرینان بیشتری برای تحت پوشش قرار دادن اشتغال زندانی و خانواده وی مذاکراتی کمک بگیریم، خاطرنشان کرد: آرامش روحی و سلامت روانی خانواده زندانی در حال تحمل حبس یکی از مواردی است که از سوی ریاست سازمان زندان های کشور همیشه مطرح بوده و همواره در اولویت برنامه ها قرار دارد و دستورات اکید برای تکریم از خانواده های مددجویان نیز ابلاغ شده است.
محمدی اصل، آموزش و ایجاد مهارتهایی که بتوان کارآفرینی کرد، طرحهای اشتغالزا برای مددجویان، معرفی به دیگر نهادها برای استفاده از تسهیلات، ایجاد مشاغل مکمل جهت پوشش رفاهی خانوارها و... را نیز از برنامه های پیش رو دانست و افزود: به دنبال برنامه های کارآفرینی برای مددجویان و خانواده های آنان هستیم و این مسیر نیاز به همراهی دیگر دستگاه های اجرایی داریم تا بتوانیم با سهولت، حمایت و پشتیبانی موثر بستر این مسیر را هموار سازیم تا در تحکیم بنیاد خانواده و افزایش روحیه توانمندسازی و خودباوری خانواده های گروه هدف تغییرات مفیدی ایجاد کنیم.
وی درخصوص ایجاد و ساخت فرهنگ کارآفرینی، استفاده از مددجویانی که در دوران تحمل حبس توانستند با آموزش های علمی و عملی مدارک مهارت های لازم را کسب کنند، برای اشتغال این گروه هدف از سوی شرکت ها، کارخانجات و دیگر نهادها را خواستار شد.
مدیرکل زندان های گیلان گفت: با انجام برنامه های فرهنگی و اصلاحی آمار زندانیان در حال تحمل کیفر در کانون اصلاح و تربیت استان گیلان به صفر رسید.
محمدی اصل همچنین با بیان اینکه با پیگیری انجام شده از سوی مقامات قضائی استان و خیران جهادی آمار مددجویان کانون اصلاح و تربیت گیلان را به صفر رساندیم گفت: با برنامه های فرهنگی و اصلاحی، حضور روحانیون، گروههای جهادی در زندانها تقویت شد.