دوشنبه, 27 بهمن 1404
دوشنبه, 27 بهمن 1404
در رشت اتفاق افتاد

آتش سوزی به علت جا ماندن زغال در قهوه خانه

۱۴۰۴/۱۰/۰۹ ۱۳:۲۲ چاپ

به گزارش حکایت گیلان | حادثه آتش سوزی در یک باب قهوه خانه سنتی در ساعت۷:۳۸ صبح امروز ۹ دی ماه ۱۴۰۴ به مرکز فرماندهی آتش نشانی رشت اطلاع داده شد.

به نقل از اتش‌نشانان شهر‌باران ، سریعا ۵ دستگاه خودرو آتش نشانی به همراه ۱۳ آتش نشان و افسر ارشد به محل حادثه واقع در جاده پیربازار حوالی مسجد پیر ملا اعزام شدند. 

همین گزارش‌ حاکیست: بر اثر جا ماندن زغال روشن در مجاورت اجسام قابل اشتعال موجبات بروز آتش سوزی فراهم شده بود که تیم عملیاتی آتش‌نشانان نسبت به مهار آتش و پیشگیری از گسترش آن اقدام کردند. 

این آتش سوزی از دو طرف به دو خانه ویلایی متصل بود که خوشبختانه سرایتی نداشت که در این راستا به شهروندان و کاسبان توصیه می‌شود؛ قبل از ترک محل حتماً شعله‌های آتش را به طور کامل خاموش کنند تا در نبودشان شاهد حادثه و آتش سوزی و نهایتاً خسارات ناشی از حوادث نباشیم.

گفتنی است: ۲۳ آذر مشابه همین آتش سوزی در خیابان سردار جنگل رشت رخ داد.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان