یکشنبه, 16 آذر 1404
یکشنبه, 16 آذر 1404

به گزارش حکایت گیلان |‍ علی عشوری زاد به عنوان سرمربی و علی بهارمست به سمت مدیرفنی تیم فوتبال سپیدرود رشت انتخاب شد.

به نقل از سایت سپیدرود، طی قراردادی از سوی رادنی دیدار مدیرعامل باشگاه سپیدرود رشت، علی عشوری زاد به سمت سرمربی جدید باشگاه سپیدرود رشت انتخاب شد.

عشوری زاد که ابتدای فصل جاری مسئولیت هدایت سپیدرود را برعهده گرفته بود به دلیل مشکلات مالکیتی از این تیم جدا شده بود، فصل گذشته سرمربیگری چوکای تالش را برعهده داشت و با این تیم نتایج قابل قبولی کسب کرد.

وی کار مربیگری خود را از سپیدرود رشت آغاز کرد و با سپیدرود از لیگ دسته دوم تا لیگ برتر را طی کرد و به جز آن در تیم های خونه به خونه (رایکا) بابل، چوکای تالش و بعثت کرمانشاه مربیگری کرده است.

ملوان انزلی، پگاه گیلان، سایپا تهران، استیل آذین و نساجی مازندران تیم هایی هستند که وی سابقه بازی در آنها را دارد. عشوری زاد در فصل ۱۳۸۶-۱۳۸۵ دوره ششم لیگ برتر فوتبال ایران در تیم فوتبال سایپا با سرمربیگری علی دایی به مقام قهرمانی لیگ برتر دست یافت.

همچنین مهندس علی بهارمست که بیش از ده سال در سپیدرود سابقه سرپرستی و مدیریت فنی را عهده دار می باشد پس از این به عنوان مدیر فنی در جمع کادرفنی سپیدرود حضور خواهد داشت.

سپیدرود فصل را با امیدخان هرندی و در شرایط نامناسب مالکیتی آغاز کرد و با تلاش ایشان سپیدرود توانست راهی مسابقات لیگ دسته دوم امسال شود و روز گذشته آقای هرندی به صورت توافقی از سپیدرود جدا شدند و باشگاه سپیدرود رشت برای پیشکسوت محبوب خود آرزوی موفقیت در تمامی مراحل زندگی را دارد.

همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان