
اختصاصی حکایت گیلان | خبرها حاکیست بعد از توصیه اخیر مقام رهبری به همکاری با دولت پزشکیان و عدم تمکین وتوجیه حمید رسایی نماینده گیلانی الاصل مجلس ؛ برخی از اصولگرایان معتدل نیز باانتقاد از رسایی از او خواستند دست از تفرقه بردارد. امابا اینحال رسایی همچنان با توجیه و با اشاره به برخورد امام خمینی با بنی صدر که ابتدا از او حمایت و بعد اورا با رای مجلس عزل نمودند؛ گفته:امام در زمان بنی صدر به بعضی ها فرموده بودند: من از بنی صدر حمایت نمی کنم برای من بنی صدر مهم نیست ؛ آن ۱۱میلیون انسانی مهم اند که به بنی صدر رای داده اند . او ادامه داده : مشی امامین انقلاب همواره حمایت از روسای جمهور بوده و در عین حال راه انتقاد سازنده را نبسته اند . گفتنی است او همچنان در فضای رسانه ای و فضای مجازی به رویه های گذشته خود ادامه می دهد.
۲: شنیده ها حاکیست حجت الاسلام سیدجواد سلیمانی امام جمعه لاهیجان در نشست شورای فرهنگی عمومی این شهر گفته: به جهت جاذبه های گردشگری وآیین های خاص این شهرستان ؛ثبت روزی در تقویم رسمی کشور به نام لاهیجان در دستور کار شورای انقلاب فرهنگ عمومی قرار گرفته است . سلیمانی افزود: گروهی از کارشناسان درحال بررسی برای تعیین روزی مناسب برای ثبت به نام لاهیجان هستند.
۳: شنیده ها حاکیست چند پایگاه خبری اصولگرایان تندرو گیلان در اقدامی هماهنگ علیه غلامعلی جعفرزاده نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی رشت مواضع تندی گرفته و با کلماتی نظیر گستاخ به او تاخته اند. حتی یکی از اینان به طور تلویحی خواستار برخورد مقامات امنیتی با او شده اند.
گفتنی است بعداز چند مصاحبه اخیر جعفرزاده نماینده اسبق رشت در مورد جنگ دوازده روزه رژیم اسرائیل علیه ایران که با استقبال بسیاری از رسانه ها و شبکه های داخلی و خارجی مواجه شده ؛برخی از تندروها علیه جعفرزاده چنین مواضعی گرفتند.