پنجشنبه, 25 تیر 1405
پنجشنبه, 25 تیر 1405

به گزارش حکایت گیلان | شهید توحید مهرپور، پلیس وظیفه شناس که جانشین پلیس راه رشت لاهیجان بود در تاریخ ۸ تیر در این محور در زمان انجام وظیفه، بر اثر برخورد عمدی خودروی سرقتی به شدت مجروح و به بیمارستان منتقل شد.

وی پس از ۱۳ روز بستری و انجام اقدامات درمانی به دلیل شدت جراحات، امروز شهید شد.  اعضای این مامور انتظامی خدوم و مردم دار با موافقت خانواده اش به ۳ بیمار چشم به راه، جانی دوباره بخشید.

دکتر محمد حقیقی سرپرست مرکز آموزشی درمانی بیمارستان رازی رشت گفت: با موافقت خانواده شهید توحید مهرپور، دو کلیه و کبد این جوان ۳۷ ساله رودباری امروز به بیماران نیازمند اهدا شد.

رییس پلیس راه گیلان هم گفت: پیکر این مامور انتظامی پس از تشییع، در زادگاهش رودبار به خاک سپرده خواهد شد.

سرهنگ جاور صفاری افزود: قاتل شهید توحید مهرپور در همان روز وقوع جرم دستگیر و به مراجع قضایی تحویل داده شد.

این ششمین اهدای عضو گیلان در سال جاری است.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان