جمعه, 02 خرداد 1404
جمعه, 02 خرداد 1404
در ادامه بزرگداشت هفته معلم صورت گرفت؛

دیدار فرماندار رشت با خانواده شهید

۱۴۰۴/۰۲/۱۸ ۱۴:۳۱ چاپ

به گزارش حکایت گیلان | سید اسماعیل میرغضنفری پیش از ظهر امروز(پنج شنبه) در ادامه ویژه‌برنامه‌های هفته بزرگداشت مقام معلم، در دیدار با خانواده شهید نادر خیرخواه، با تأکید بر اهمیت جایگاه معلم در رشد فرهنگی و اجتماعی جامعه، گفت: شهید خیرخواه نمادی از معلمانی بود که آموزش را تنها در کلاس درس محدود نکردند و در مسیر تربیت، آگاهی‌بخشی و خدمت به مردم، جان خود را نیز ایثار کردند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: علی‌رغم اینکه شهید خیرخواه فعالیت خود را در سنگر تعلیم و تربیت آغاز کرده بود، پس از پیروزی انقلاب اسلامی، مسئولیت سنگین‌تری را در حوزه اجرایی پذیرفت و به‌عنوان بخشدار، با همان روحیه خدمت و صداقت، در مسیر رفع مشکلات مردم گام برداشت.

در پایان این دیدار، با اهدای لوح سپاس و هدایایی از همسر فداکار و خانواده فرهنگی این شهید والامقام تجلیل شد.

گفتنی است شهید نادر خیرخواه، سال‌ها به‌عنوان معلم در مناطق روستایی ماسال خدمت کرد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به‌عنوان نخستین بخشدار ماسال و شاندرمن منصوب شد. وی در تاریخ ۷ آذر ۱۳۶۰ در مسیر بازگشت از مسجد توسط عوامل گروهک منافقین ترور و به شهادت رسید. شهید خیرخواه به‌عنوان اولین بخشدار شهید کشور شناخته می‌شود.

همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان