پنجشنبه, 30 اسفند 1403
پنجشنبه, 30 اسفند 1403
استاندار گیلان در آئین آغاز عملیات اجرایی احداث یک واحد مجتمع گردشگری:

افزایش توسعه اقتصاد گیلان با ساخت هتل و مجتمع های گردشگری

۱۴۰۳/۱۲/۰۵ ۰۹:۲۵ چاپ

به گزارش حکایت گیلان | استاندار گیلان با تأکید بر رویکرد حمایتی و مجدانه استان   در توسعه هتل ها و اقامتگاه‌های گردشگری گفت: گیلان هرساله میزبان مسافرین بسیار زیادی است که اگر در هتل، متل و مجتمع‌های گردشگری اقامت کنند، باعث توسعه استان در حوزه اشتغال و اقتصاد پایدار خواهد شد.

 به نقل از روابط عمومی استانداری گیلان، هادی حق‌شناس استاندار گیلان ظهر روزشنبه ۴ بهمن در آئین آغاز عملیات اجرایی  احداث یک واحد  مجتمع گردشگری،  با بیان اینکه افتتاح پروژه‌های گردشگری و عمرانی منجر به ایجاد رفاه برای مردم می‌شود، اظهار کرد: در شأن گیلان نیست که مسافرین به این استان آمده ولی برای اقامت با مشکلات عدیده مواجه شوند، از این رو باید زیرساخت‌های گردشگری این استان را توسعه و گسترش دهیم.

 وی با تأکید بر لزوم توجه به ایجاد انواع هتل، متل و اقامتگاه‌های گردشگری در گیلان گفت: گیلان هرساله میزبان مسافرین بسیار زیادی است که اگر در هتل و مجتمع‌های گردشگری اقامت کنند، باعث توسعه استان در حوزه اشتغال و اقتصادی پایدار خواهد شد.

 استاندار گیلان یکی از نیازهای استان در حوزه سرمایه‌گذاری را کاهش بروکراسی‌های اداری دانست و بیان کرد: خود را مکلف می‌دانم که مسیر را برای سرمایه‌گذاران هموار کرده و با کاهش بروکراسی اداری به ایجاد انواع واحد‌های گردشگری کمک‌ کنیم.

 حق‌شناس با بیان اینکه گیلان به لحاظ شرایط جغرافیایی دارای بهترین شرایط برای ایجاد زیرساخت های توسعه هوش مصنوعی و فعالیت در حوزه اقتصاد دیجیتال است، تصریح کرد: آب، خاک، هوا سه ویژگی گیلان هستند که شرایط را برای توسعه زیرساخت های هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال در این استان فراهم می‌کنند ولی به شرطی که شرایط اقامتی نخبگان این حوزه را فراهم کنیم.

 وی ارزشمندترین دارایی مردم استان را زمین دانست و گفت: اراضی موجود در گیلان برای نسل‌های آینده نیز است ولی این به معنای عدم استفاده صحیح از اراضی بکر گیلان نیست، از این رو مقرر شد اراضی ۵۰ الی ۱۰۰ هکتاری در گیلان شناسایی کار عملیات ساخت ساختمان‌های چندین طبقه را آغاز کنیم.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان