جمعه, 26 بهمن 1403
جمعه, 26 بهمن 1403
مدیرکل راه و شهرسازی استان عنوان کرد؛

کمبود ۱۵۶ هکتاری زمین برای نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت گیلان

۱۴۰۳/۱۱/۱۰ ۱۳:۱۶ چاپ

به گزارش حکایت گیلان | مدیرکل راه و شهرسازی گیلان، از تخصیص زمین برای ساخت ۱۸ هزار واحد مسکن ملی خبر داد و گفت: با کمبود ۱۵۶ هکتاری زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت گیلان هستیم.

به نقل از فارس، محمدرضا فلاحتگر امروز، ۱۰ بهمن ماه در نشست با مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان که به منظور هماهنگی جهت تامین اراضی مورد نیاز جهت اجرای طرح نهضت ملی مسکن برگزار شد، بر لزوم همکاری و تلاش مضاعف جهت تسریع در جهش مسکن استان تاکید کرد و گفت: هر دو مجموعه، حجم کاری و وظایف زیادی برعهده دارند و انتظارات مردمی از هر دو دستگاه نیز بالاست.

وی افزود: امیدواریم با همکاری و نگاه خوبی که مجموعه منابع طبیعی استان داشته و دارد، بتوانیم گام های مثبتی در جهت تسریع و تسهیل ساخت مسکن ملی استان برداریم.

مدیرکل راه و شهرسازی گیلان با بیان اینکه برای نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت ۱۵۶ هکتار زمین کم داریم، تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم با همکاری و تعامل مناسب دستگاه های اجرایی به ویژه منابع طبیعی استان بخشی از کمبود زمین را جبران کنیم.

وی ۲۷ هزار و ۶۲۱ متقاضی نهضت ملی مسکن را حائز چهار شرط دانست و عنوان کرد: برای ۱۸ هزار و ۳۲۹ واحد، تامین زمین به مساحت ۲۲۳ هکتار انجام شده و شاهد تخصیص پروژه به ۱۰ هزار و ۶۵۱ متقاضی هستیم؛ البته کمبود ۱۵۶ هکتاری برای سایر واحدها داریم.

فلاحتگر با بیان اینکه تاکنون سه هزار و ۴۶۱ متقاضی جوانی جمعیت در استان گیلان ثبت نام کردند، ادامه داد: یک هزار و ۵۸۳ متقاضی تایید نهایی شده اند و برای ۶۶۴ متقاضی تخصیص زمین داشتیم.

سید مازیار رضوی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان نیز، با تقدیر از فعالیت‌های مجموعه راه و شهرسازی استان، گفت: علیرغم اینکه اراضی ملی به تنهایی قابلیت حل مشکل مسکن ملی را ندارد، اما حسب وظیفه‌مان در خدمت به مردم نهایت همکاری را درخصوص تخصیص اراضی مناسب برای مسکن ملی خواهیم داشت

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان