شنبه, 27 بهمن 1403
شنبه, 27 بهمن 1403
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان خبر داد؛

جریمه میلیونی یک واحد صنفی در رشت

۱۴۰۳/۱۱/۰۲ ۱۱:۲۳ چاپ

به گزارش حکایت گیلان | مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان گفت: یک واحد صنفی به علت توزیع ۶۱ کیسه آرد یارانه‌ای که در خارج شبکه به پرداخت ۸۵۸ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد

به نقل از ۸ دی، مرتضی امینی در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه شعبه دوم بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز رشت به پرونده ۶۱ کیسه آرد یارانه‌ای که در خارج شبکه عرضه شده بود خبر داد و اظهار کرد: ارزش این پرونده ۲۱۴ میلیون ریال عنوان شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان با بیان اینکه شعبه پس از بررسی مدارک موجود در پرونده و ارائه‌نشدن مدارک قانونی و استعلام از اداره غله اتهام انتسابی را محرز دانست، ادامه داد: دادگاه علاوه بر الزام به عرضه کالا در شبکه توزیع، متخلف را به پرداخت ۸۵۸ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

به گفته امینی مأموران پلیس امنیت اقتصادی و بازرسان صنعت، معدن و تجارت در بازرسی از پارکینگ واحد مسکونی آردهای قاچاق را کشف و گزارش آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

امینی همچنین از رسیدگی به پرونده گرانفروشی موتورسیکلت در شعبه ششم بدوی رشت خبر داد و گفت: شعبه پس از بررسی پرونده و ارائه‌نشدن مدارک و مستندات قانونی اتهام انتسابی را محرز و متخلف را به پرداخت ۸۸۰ میلیون ریال محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان افزود: شعبه رسیدگی‌کننده برای متخلف دوم ۸۸۰ میلیون ریال به جریمه اضافه و در مجموع متخلفان را به پرداخت یک میلیارد و ۷۶۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

به گفته امینی، بازرسان صنعت، معدن و تجارت در بازرسی از شرکت گزارش تخلف را تهیه و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان