دوشنبه, 01 بهمن 1403
دوشنبه, 01 بهمن 1403

به گزارش حکایت گیلان | درجلسه علنی دوم دی ماه ۱۴۰۳ مجلس شورای اسلامی، یک نماینده مجلس با اطلاعاتی ناقص ، با ادعاهای بی پایه «لغو قرارداد گازی با ترکمنستان» و همچنین «کثافت خواندن پالایشگاه سازی»، به مهندس بیژن زنگنه تاخت و سعی بر پنهان نمودن حقیقت و خزاندن آن به زیر سایه داشت

به نقل از خبرانلاین، در پاسخ دفتر زنگنه آمده است: در سنوات گذشته سوالی از ایشان در خصوص علل وچرایی تاکید مهندس زنگنه بر سرمایه گذاری در توسعه میادین گازی به جای توسعه پالایش نفت مطرح گردید که پاسخ صحیح و کامل این بود که: «طبق قانون، دولت اجازه سرمایه‌گذاری مستقیم در بخش پالایش نفت را نداشته و ندارد و این امر باید توسط بخش خصوصی انجام شود  و اولویت ما توسعه میادین گازی است تا در سال های آتی جهت تولید برق در نیروگاه ها مجبور به مازوت سوزی در نیروگاه ها نشویم در غیر اینصورت پالایشگاه سازی، با از بین بردن هوای پاک، کثافت سازی برای آیندگان است.»

سیدسعید میرمحمدی وکیل بیژن زنگنه وزیر نفت دولت روحانی، از طرح شکایت علیه امیرحسین ثابتی نماینده مجلس، بدلیل توهین و افترا و نشر اکاذیب از تریبون مجلس شورای اسلامی خبر داد.

همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان