دوشنبه, 01 بهمن 1403
دوشنبه, 01 بهمن 1403

به گزارش حکایت گیلان | فریبرز مرادی در سخنرانی پیش از خطبه های امروز نماز جمعه رشت در مصلی امام خمینی (ره) در جمع نمازگزاران اظهار کرد: مقرر شده بود که ۱۶ نقطه حادثه خیز اصلاح شود؛ از این تعداد هفت مورد پارسال اقدام شد و از ۹ مورد مربوط به امسال چهار نقطه انجام شد و رفع پنج نقطه حادثه خیز دیگر نیز با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام است.

به نقل از ایرنا، وی با اشاره به انعقاد قرارداد دریافت ۲۵ دستگاه ماشین آلات مورد نیاز راهداری گیلان اضافه کرد: از این تعداد ۱۰ دستگاه وارد منطقه آزاد انزلی شد، پنج دستگاه در مسیر بوده و به زودی وارد می شود و بقیه نیز با تامین اعتبار مورد نیاز تا پایان سال به ناوگان راهداری می پیوندد.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان ادامه داد: ۹ هزار و ۲۷۵ کیلومتر از راه‌های استان در حیطه نگهداری این اداره کل است که در هشت ماه گذشته ۷۵ کیلومتر روکش و ۶۰ کیلومتر از جاده خاکی آسفالت شده‌است.

وی با بیان اینکه بیش از هفت میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا در هشت ماه گذشته از گیلان حمل و جابجا شده‌است، اضافه کرد: افزون بر ۲ میلیون مسافر نیز توسط ناوگان حمل و نقل عمومی سواری، مینی بوس و اتوبوس جابجا شدند.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان بیان کرد: ازتقاء ایمنی تردد دانش‌آموزان و موتورسواران، رسیدگی به تخلفات اضافه تناژ از جمله اقدامات انجام شده راهداری استان در حوزه ایمنی ترافیک است.

همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان