به گزارش حکایت گیلان | دکتر «زهره الحمصیه»، دانشمند برجسته سوری در زمینه میکروبیولوژی توسط افراد ناشناس در منزلش ترور شد.منابع خبری با اشاره به ترور یک شیمیدان دیگر در دمشق در روز گذشته، هدف قرار دادن دانشمندان و جامعه علمی را نگران کننده توصیف کردند.
به نقل از ایرنا، روز گذشته (سه شنبه) نیز منابع محلی در شهر دمشق گفتند که دکتر «حمدی اسماعیل ندی» شیمیدان آلی سوری در دمشق ترور شده است.منابع محلی در سوریه معتقدند ترور این شیمیدان در خانه اش نشان می دهد که سوریه درپی سقوط حکومت بشاراسد با موجی از هرج و مرج و ترور مواجه خواهد شد .
ترور حمدی اسماعیل ندی بسیار مبهم است و جامعه علمی را در شوک و بهت فرو برده است. ترور این دانشمند سوری درحالی انجام شده است که کشور عراق نیز پس از پایان دوره رژیم بعث به رهبری صدام حسین، شاهد ترور شماری از دانشمندان خود بود و در آن زمان تعدادی از رسانه ها و محافل سیاسی و امنیتی عراقی انگشت اتهام را به سمت رژیم صهیونیستی نشانه رفته و این رژیم را مسئول ترور دانشمندان عراقی دانسته بودند.
آمریکا اسرائیل را برای خروج از سوریه تحت فشار قرار دهد