چهارشنبه, 16 آبان 1403
چهارشنبه, 16 آبان 1403

به گزارش حکایت گیلان | سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان پایداری تولید را در گرو افزایش درآمد کشاورزان و بهبود وضعیت معیشتی آنان دانست و افزود: اگر درآمد افزایش پیدا کند، کشاورز در روستا می ماند و زمین کشاورزی خود را نمی فروشد.

حمید منشی زاده امروز، ۹ آبان ماه در همایش یکروزه توسعه کشت دوم با محوریت پدافند غیرعامل، با تاکید بر لزوم ترویج و توسعه کشت دوم، اظهار کرد: به دنبال پیشگیری از خطرات و تهدیدات حوزه کشاورزی هستیم که از جمله آن کنترل آفات، بیماری ها و علف های هزر است.

وی پایداری تولید را در گرو افزایش درآمد کشاورزان و بهبود وضعیت معیشتی آنان دانست و افزود: در این راستا باید افزایش عملکرد در واحد سطح، کاهش هزینه های تولید و کاهش ضایعات بخش کشاورزی را محور قرار دهیم.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزایش تولید در واحد سطح را یکی از برنامه های اصلی وزارت جهاد کشاورزی دانست و بیان کرد: از طریق ایجاد زیرساخت ها و ارائه آموزش ها و اجرای پروژه های حوزه کشاورزی، به دنبال افزایش تولید هستیم و بالغ بر ۷۰ درصد برنامه ها محقق شده است.

منشی زاده یکی از پیش نیازهای افزایش تولید را مدیریت تولید پس از برداشت محصول و استفاده از اراضی کشاورزی در نیمه دوم سال و رونق کشت دوم دانست و خاطرنشان کرد: بیمه محصولات کشاورزی نیز نقش مهمی در پایداری و افزایش تولید دارد.

وی با تاکید بر لزوم ورود صنایع تبدیلی و تعاون روستایی و اتحادیه های تعاونی جهت ایجاد بازار برای محصولات کشاورزی کشت اول و کشت دوم، گفت: به دنبال خشک کردن علوفه های تولیدی در کشت دوم هستیم تا زمینه انبارداری فراهم شود.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه نیازمند یافته های نوین علمی جهت افزایش بهره وری محصولات کشاورزی هستیم، عنوان کرد: باید مقاومت گیاه در برابر آفات و بیماری ها افزایش یابد.

وی کشت سبزیجات و حبوبات و نباتات علوفه ای در کشت دوم را موجب افزایش درآمد کشاورز دانست و ادامه داد: اگر درآمد افزایش پیدا کند، کشاورز در روستا می ماند و زمین کشاورزی خود را نمی فروشد

همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان