چهارشنبه, 06 فروردین 1404
چهارشنبه, 06 فروردین 1404
بمب سپیدرودی ها ترکید:

روح الله باقری به ارتش سرخ گیلان پیوست

۱۴۰۲/۱۱/۱۱ ۰۸:۵۹ چاپ

 حکایت گیلان | روح الله باقری مهاجم نامدار رشتی و بازیکن فصل پیش هوادار تهران در لیگ برتر به عنوان بازیکن آزاد به تیم قدیمی و ریشه‌دار گیلان پیوست.

به نقل از سایت باشگاه سپیدرود، وی یکی از با سابقه‌ترین بازیکنان رشتی در سطح نخست فوتبال ایران است و به جز هوادار تهران در تیم های نامدار دیگری همچون استقلال، سپاهان، نساجی سیاه جامگان خونه به خونه، مس کرمان، شهر خودرو و پاس عضویت داشته و سابقه گلزنی دارد.

باقری نایب قهرمانی در جام حذفی و حضور و گلزنی در جام باشگاههای آسیا را در رزومه خود دارد.

روح الله باقری بدون اینکه سابقه حضور در سپیدرود را داشته باشد یکی از بازیکنان محبوب هواداران سپیدرود است، دلیل محبوبیت روح الله به جز رشتی بودن، نقشی است که وی به صورت غیرمستقیم در صعود سپیدرود به لیگ برتر داشته است.

در آن‌سال در هفته ماقبل پایانی لیگ دسته اول و در حالی که سپیدرود در سیرجان به گل گهر با نتیجه ۳ بر دو باخته بود و ملوان در انزلی با نتیجه یک بر صفر از خونه به خونه پیش بود و با این برد می توانست بالاتر از سپیدرود قرار بگیرد، با گل دقایق پایانی باقری در انزلی ملوان پیروزی را با تساوی تعویض کرد تا سپیدرود با برتری هفته آخر برابر نساجی به لیگ برتر صعود کند

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان