حکایت گیلان | در هشتاد و ششمین جلسه کمیسیون بهداشت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر رشت با حضور رئیس، اعضا و مشاورین کمیسیونها با دستور- ترک تشریفات طرح احداث و راهاندازی گذر خوراک در بوستان ملت رشت- برنامههای راهبردی و عملیاتی شهر و شهرداری رشت
- سطح بندی دکه ها از سه سطح به پنج سطح برگزار شد
به نقل ازروابط عمومی و امور بینالملل شورای اسلامی شهر رشت – دوشنبه ۹ بهمن ماه،حسن کریمی کرنق رئیس کمیسیون در این جلسه با تبریک ولادت حضرت علی و روز پدر در مورد بحث پهنه بندی کمیسیون ماده ۱۰۰ گفت: متاسفانه در رشت یک بی عدالتی رو شاهد هستیم، در بعضی موارد رای هایی که در کمیسیون ماده ۱۰۰ صادر میشود ، در محله های کم برخوردار به نسبت محله گلسار ظریب تفاوتی ندارد و این موضوع جای اشکال دارد و قیمت ملک در این محلات قابل مقایسه با یکدیگر نیست و امیدوارم که در شهر رشت پهنه بندی درستی رو انجام بدیم و بر اساس این موضوع عدالت رو بتونیم رعایت کنیم.
موضوعی دیگر در مورد مشکلاتی هست که در مورد پسماند در شهر رشت وجود دارد و پیمانکاران ما از ادامه همکاری با سازمان پسماند انصراف دادند و از مدیریت سازمان پسماند انتظار داریم نارضایتی مردم و مشکلاتی که در مورد جمع آوری زباله های انباشته در شهر رشت وجود دارد فکری کند و این معظل رو مرتفع کند.
مجید عزیزی دیگر عضو کمیسیون در این جلسه گفت : ضمن احترام به عزیزان در مدیریت شهری که در حال تلاش هستند ولی سردگمی در مدیریت در همه موضوع ها مشاهده میکنیم و جمع کننده این موضوعات در شهرداری وجود ندارد.
در بحث زباله های خشک و پسماند مشکلات و معضلاتی هست و مدیریت استان هم هیچ برنامه ای برای پسماند ندارد و همچنین این اختیاری هم به مدیریت شهری داده نمیشود. در جلسات گذشته که با حضور نمایندگان مجلس برگزار شد، انتظار داشتیم تصمیم گیری جدی در این موضوع گرفته شود و بحث و تبادل نظر کنیم ولی جلسه ما هیچ خروجی نداشت.
باید فرآیندی طی شود که این فرآیند از جمله تفکیک زباله و ریجکتی زباله باید انجام شود و در نهایت سوخت و سوز شود و در غیر این صورت دستگاه زباله سوز در استان گیلان و شهر رشت هیچ تاثیری برای ما ندارد و ما فقط دنبال بودجه برای دستگاه زباله سوز هستیم.
مسعود عباس نژاد نیر در این جلسه گفت: در نوشتن برنامه راهبردی و عملیاتی شهر و شهرداری رشت که چشم انداز سالهای آینده شهر رشت در آن دیده شده یک نفر از اعضای شورا به شرکت مجری هیچ گونه توصیه ای نکردند در نوشتن برنامه و رانتی رو برای خودش ایجاد نکرده و در گذشته این گونه نبود و اعضای شورا و مدیران با توجه به زمین هایی که خریداری شده بود توصیه میکردن که کجا خیابان احداث شود. شورا از دانشگاه گیلان تنها خواسته ای که دارد با توجه به مطالعه ای که شده و اعتمادی که داریم به این دانشگاه اولویت های شهر رشت را در این برنامه ببیند. و چالشهایی که امروزه گریبانگیر ما شده از جمله ترافیک، صدمعبر، فضای سبز و رفت و روب دیده شود.