اختصاصی حکایت گیلان | سرویس سیاسی: سید کاظم دلخوش اباتری نماینده ۴ دوره مجلس از صومعه سرا،
در این دوره از رقابتهای پارلمانی قصد دارد شانس خود را برای ورود به بهارستان از حوزه انتخابیه رشت امتحان کند.
این در حالی است که معمولا در رقابتهای انتخاباتی (خصوصا در شهرستانها)، اشخاصی موفقترند که در آن حوزه شناخته شدهتر بوده، پایگاه اجتماعی، پیوندهای قومی، محلی و فامیلی قویتری داشته باشند.
حال دلخوش با حذف این مناسبات عملا خود را وارد چالش جدی و جدیدی نموده است.(البته با اطلاع از تفاوت شرایط انتخاباتی رشت و صومعهسرا و همچنین آگاهی از نبود یا کمبود رقبای اصلاح طلب و اعتدالی)
کاظم دلخوش با داشتن پایگاه اجتماعی قدرتمند در صومعهسرا، موفق شد ۴ دوره نماینده مردم این حوزه باشد، اما اکنون باید دید او می تواند رایدهندگان رشتی را متقاعد به رای دادن به خود کند؟ و آیا کارنامه او آنقدر درخشان است که بتواند مردم رشت را قانع کند؟!
و سوال مهم اینجاست که او با وجود رقبای قدری چون کوچکی نژاد و احتمال حضور نوبخت از رشت و یا احتمال تایید صلاحیت جعفرزاده چقدر شانس ورود از مرکز استان به بهارستان را دارد.
وی با شرکت از رشت عملا بسیاری از آن حلقه باوفای همشهریان و افراد نزدیک به خود را از دست داده است، مگر آنکه خط اتوبوسرانی ویژه «صومعهسرا به رشت» را جهت آوردن حامیان خود در روز انتخابات افتتاح کند.
البته ذکر این نکته نیز ضروری به نظر میرسد که؛ شرایط سیاسی و انتخاباتی در رشت که مرکز استان است با دیگر شهرستانها تفاوتهایی دارد و صرفا مناسبات محلی و قومی در آن تعیین کننده نیست، اما در هرحال به نظر میرسد اینگونه نیز نباشد که به طور مثال فردی به دلیل دارا بودن قدرت مالی و یا دیگر مباحث، با در اختیار گرفتن بسیاری از رسانهها و اشخاص خاص و مطرح نمودن مباحثی چون آسفالت بتواند پیشاپیش برنده این کارزار باشد.
بحران سرانه فضای سبز و غیبت برنامه های نوین در مدیریت شهری
بررسی وضعیت الحاق روستاهای ساحلی رشت و خمام به منطقه آزاد انزلی