چهارشنبه, 03 اردیبهشت 1404
چهارشنبه, 03 اردیبهشت 1404

کو گوش شنوا؟

۱۴۰۲/۱۰/۲۴ ۱۱:۱۰ چاپ

به گزارش حکایت گیلان | سرهنگ پاسدار«مجید بذرافکن»،معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه گفت: زیرساخت‌های  فضای مجازی در اختیار دشمنان است از طرفی مردم رغبت چندانی به تماشای تلویزیون ندارند، اما خیابان‌ها محیطی است  که بسیجیان برای تبلیغ و بازگو کردن حقایق می‌توانند از آن استفاده کنند./ایرنا

عباس مؤذن: ما ساکنان فلات از دیرباز آماج حملات و ستیزه‌جویی بوده و هستیم چرا که جبر جغرافیایی ما این سرنوشت را برایمان رقم زده، فلذا برای مقابله، متحد شدیم و با ایجاد فرهنگ و زبان واحد، ساز و کارهای شکل‌گیری یک ملت واحد را بنیان نهادیم و بزرگانِ فرهنگ و هنرمان در طیِّ قرنها چنان دژِ فرهنگیِ مستحکمی برپا کردند که علاوه بر خلع سلاح فاتحان خارجی ،آنها را ایرانیزه و منحل نمود و همچنان هنوز هم برای ما میراث‌خواران مٵمنی قابل اتکا است.
اما در کمال تعجب ، با چشمانی از حدقه درآمده شاهدیم که این سلاح دیرینه‌ی ما توسط تمدن نو ظهور غربی (به نسبت تمدنهای کهن) به کار گرفته شده و از تک تک اِلِمانهای آن برای انحلال جوامع دیگر و در نهایت استثمار آنها بهره برداری می‌شود کافیست نگاهی به سینمای هالیوود و نقش آن در بسط گسترده‌ی امریکنیزم را در جوامع بررسی کنیم.
فردوسی از شعر و اسطوره و تاریخ مجموعه‌ای گردآورد و رسانه‌های آن زمان(نقالان و پرده‌خوانان) آن را پخش کردند ، سعدی از شعر و نثر و داستان و اخلاق مجموعه ای خلق کرد که رسانه‌های زمانه(وعاظ و مُلاهای مکتبخانه) آن را پخش کردند. حال سوال اینجاست که امروز ما چه کم داریم تا این سلاح زنگار بسته‌ی ربوده شده‌ی خود را بدست بگیریم و حداقل از خود دفاع کنیم؟
چرا مردم دیگر صدا و سیما را وقعی نمی‌نهند، چرا هرچه دولت پول خرج می‌کند ، نمی‌تواند جلوی نفوذ فکری شبکه‌های معاند را بگیرد؟
تا وقتی که جواب این سوالات را ندانیم کف خیابان که چه عرض کنم در خلوت خانه‌ی تک‌تک باشندگان این مرز و بوم هم بلندگو نصب کنیم و به همین سبک ، به قول معاون فرهنگی سپاه ، حقیقت را فریاد بزنیم ، گوشی برای شنیدنش باز نخواهد شد.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان