سه شنبه, 09 اردیبهشت 1404
سه شنبه, 09 اردیبهشت 1404
رئیس ستاد انتخابات استان تهران خبر داد:

برخورد با مدیران و کارمندان متخلف درصورت حمایت از کاندید خاص

۱۴۰۲/۱۰/۰۶ ۲۳:۰۲ چاپ

به گزارش حکایت گیلان | سید عباس جوهری رئیس ستاد انتخابات استان تهران در جلسه تخصصی انتخابات در برج میلاد با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر بمباران تبلیغاتی توپخانه دشمن علیه انتخابات گفت: به ازای هر کرسی مجلس ١٦٠ نفر کاندیدا شدند که حاکی از گرم بودن تنور انتخابات در قدم اول می‌باشد و ان‌شاءالله روز انتخابات نیز شاهد مشارکت قوی مردم خواهیم بود.

جوهری در مورد شبهاتی که بعضا در خصوص رد صلاحیت‌ها در هیات‌های اجرایی توسط معاندین مطرح می‌شود به مردمی بودن فرایند انتخابات در ایران اشاره کرد و گفت: از ١١ نفر هیئت‌های اجرایی ٨ نفر معتمدین مردم هستند و در استان تهران در بررسی صلاحیت‌ها توسط هیئت‌های اجرایی ٧ درصد شامل عدم تایید به واسطه استعلامات مراجع ۵ گانه و حدود ١٠ درصد هم مشمول عدم احراز به واسطه نقص بارگزاری مدارک توسط خود متقاضیان بوده است که این آمار بسیار پایین‌تر از میانگین کشوری بوده است.

رئیس ستاد انتخابات با بیان این مطلب که در بحث انتخابات، ستاد انتخابات استانداری تهران نیست بلکه ستاد استان تهران است و همه مدیران استان در این خصوص تکلیف دارند گفت: بر اساس ماده ۱۳ قانون انتخابات، تمام نهاد‌ها، موسسات و شهرداری‌ها موظفند نیرو‌ها، امکانات و ظرفیت‌های مورد نیاز ستاد انتخابات را بنا به درخواست استاندار، فرمانداران و بخشداران تا پایان انتخابات در اختیار ستاد‌های انتخابات قرار دهند.

جوهری به ماده ۸۱ قانون انتخابات استناد کرد و با اشاره به وظایف محوله به سازمان صدا و سیما در حوزه عدالت تبلیغات گفت: با این قانون به سمت عدالت بیشتر در انتخابات رفته‌ایم و از ادارات توقع داریم مطابق قانون نهایت همکاری را با ستاد‌های انتخابات داشته باشند. بر اساس این ماده قانونی دستگاه‌ها موظفند امکانات خود از قبیل سالن همایش و ... را به ستاد تبلیغات ارائه و ستاد تبلیغات نیز این امکانات را علی السویه و با رعایت عدالت در اختیار کاندیدا‌ها برای امر انتخابات قرار دهند.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان