سه شنبه, 09 اردیبهشت 1404
سه شنبه, 09 اردیبهشت 1404
مدیر جهاد کشاورزی املش خبر داد:

آغاز برداشت نیشکر از مزارع املش

۱۴۰۲/۱۰/۰۴ ۱۲:۰۹ چاپ

به گزارش حکایت گیلان | مدیر جهاد کشاورزی املش، از آغاز برداشت نیشکر از مزارع این شهرستان توسط دو نیشکرکار املشی خبر داد و گفت: ارزش هر کیلو شکر قهوه ای ۱۸۰ هزار تومان است.

طاهر غلامی امروز، ۴ دی ماه در گفت وگو با خبرنگاران، از آغاز برداشت نیشکر از مزارع این شهرستان توسط دو نیشکرکار املشی خبر داد و اظهار کرد: شهرستان املش دو نیشکرکار دارد که یکی از ۱۵ سال پیش و دیگری از دو سال پیش فعالیت خود را در ۲۰۰۰ مترمربع از اراضی روستای میان محله نَرَکه از بخش مرکزی املش آغاز کرده‌اند.

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود این دو بهره‌بردار در مجموع ۲۰۰ کیلوگرم شکر به ارزش هر کیلو ۱۸۰ هزار تومان و در مجموع ۳۶ میلیون تومان برداشت کنند.

مدیر جهاد کشاورزی املش ضمن تشویق کشاورزان به کاشت نیشکر و منافع اقتصادی این کار، یادآور شد: با توجه به استقبال مصرف‌کنندگان از شکر قهوه‌ای در چند سال اخیر و فواید نیشکر در ثبات سطح قند خون بیماران دیابتی، درمان یبوست، کمک به کاهش وزن، کاهش تب، پاکسازی کلیه و جلوگیری از پوسیدگی دندان و منافع مالی حاصل از کاشت نیشکر، توصیه می‌شود کشاورزان نسبت به کاشت این محصول اقدام کنند.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان