یکشنبه, 09 اردیبهشت 1403
یکشنبه, 09 اردیبهشت 1403

به گزارش حکایت گیلان | مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا گفت: پیش بینی می‌شود ۸۰ خانوار این شهرستان امسال ۲۵ تن شکر سیاه به ارزش ۴ میلیارد تومان برداشت و به بازار مصرف عرضه کنند.

محمد علی اکبری با بیان اینکه این محصول قدمتی بیش از ۱۰۰ سال دارد افزود: در صومعه سرا از نیشکر در کارگاه‌های سنتی روستا‌های قاضده، کلسر، میانده، شکرباغان، سنگجوب و مُلاسرا شکر سیاه استحصال می‌شود.

وی با بیان اینکه کشاورزان صومعه سرایی در کشت نیشکر از هیچ گونه کود و سم شیمیایی استفاده نمی‌کنند گفت: این محصول کامل ارگانیک است و مصرف شکر سیاه برای درمان یرقان، فاویسم و کم خونی مفید است.نیشکر یا شکر لوله همه ساله در اردیبهشت ماه کشت و در اواخر آذر برداشت می‌شود.

در شهرستان املش هم تعداد محدودی کشاورز نیشکر کشت می‌کنند.

همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان