به گزارش حکایت گیلان | مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا گفت: پیش بینی میشود ۸۰ خانوار این شهرستان امسال ۲۵ تن شکر سیاه به ارزش ۴ میلیارد تومان برداشت و به بازار مصرف عرضه کنند.
محمد علی اکبری با بیان اینکه این محصول قدمتی بیش از ۱۰۰ سال دارد افزود: در صومعه سرا از نیشکر در کارگاههای سنتی روستاهای قاضده، کلسر، میانده، شکرباغان، سنگجوب و مُلاسرا شکر سیاه استحصال میشود.
وی با بیان اینکه کشاورزان صومعه سرایی در کشت نیشکر از هیچ گونه کود و سم شیمیایی استفاده نمیکنند گفت: این محصول کامل ارگانیک است و مصرف شکر سیاه برای درمان یرقان، فاویسم و کم خونی مفید است.نیشکر یا شکر لوله همه ساله در اردیبهشت ماه کشت و در اواخر آذر برداشت میشود.
در شهرستان املش هم تعداد محدودی کشاورز نیشکر کشت میکنند.
ورود چای سنواتی به بازار مصرف ممنوع است
شالیکاران جامانده گیلانی برای دریافت حواله کود اقدام کنند
از کژ اندیشی تا کژ کارکردی