دوشنبه, 21 آبان 1403
دوشنبه, 21 آبان 1403
بدعت عجیب در فرمانداری رودبار به نقل از یک کاندیدا؛

فرماندار شخصا مصاحبه صلاحیت با کاندیداهای انتخابات داشت و تفتیش عقاید می کرد!

۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۱۱:۳۸ چاپ

به گزارش حکایت گیلان | محمد صالح ضیایی فرماندار سابق رودبار که یکی از کاندیداهای انتخابات مجلس است  از سوالات عجیب فرماندار این شهرستان برای بررسی صلاحیت او پرده برداشته است. اتفاقی که اگر درست باشد به نوعی یک بدعت عجیب در انتخابات است. این در حالی است که دولت مدعی است هیچ نقشی در بررسی صلاحیتها نداشته و صلاحیت کاندیداها توسط معتمدین مردم بررسی شده است. ضیایی مدعی است فرماندار به او گفته «شما ۸ سال در دولت روحانی مسئول بودید و کشور را به این وضعیت انداختید» حرفهایی که صلاحیت فرماندار برای برگزاری انتخابات را زیر سوال می‌برد. 

ضیایی در بخشی از مصاحبه می‌گوید: من را به عنوان داوطلب انتخابات خواستند و می‌پرسند آبستراکسیون چیست؟ این سوالات که برای من مشکل نیست اما از من این سوالات را می‌پرسد. از من می‌پرسد خط شما چیست؟ من در جواب گفتم خط من نظام، انقلاب و ولایت است. پرسید شما چپ یا راست هستید؟ من به او گفتم به شما چه ربطی دارد؟ سوال پرسید آیا شما التزام به ولایت فقیه دارید؟ اگر نداشتم که در جایی مشغول به کار نمی‌شدم. یکی از شروط استخدامی کارمندان دولت این است که به ولایت فقیه التزام داشته باشند.  شما در جایی نشسته‌اید که من چهار سال قبل نشسته بودم مگر می‌شود التزام نداشته باشم؟ پرسید چرا آمدید در رودبار کاندیدا شده‌اید؟ گفتم به شما چه ربطی دارد؟ البته این موضوع یعنی احضار کاندیداها توسط توسط فرماندار یک بدعت است که قبل از آن من در جایی سراغ ندارم که چنین اتفاقی رخ داده باشد نه فقط من بلکه سایر کاندیداها را هم به فرمانداریرودبار فراخواندند و در اقدامی بی‌سابقه گویی خود فرماندار می‌خواست اقدام به گزینش افراد کند.

ضیایی افزود: قانون اساسی صراحت دارد. هر فرد حق انتخاب، حق شغل، حق زندگی و حق آزادی دارد. زمانی که شرایط عمومی را داشته باشید می‌توانید داوطلب شوید. من بیشتر از ۲۰ سال سابقه مدیریتی دارم،  مدرک تحصیلی دکتری دارم، می‌توانم طبق قانون ثبت نام کرده و کاندیدا شوم. بنابراین به شما چه ربطی دارد. این جنس سوالات بدعت در انتخابات است که متاسفانه در این دولت گذاشته شده است. حالا امکان دارد دوستان در راس این کار نباشند اما زیرمجموعه‌ها این نگاه را به وجود آورده باشند. به طور مثال سوال پرسیدند شما در سال ۸۸ چه کار کردید؟ به شما چه ربطی دارد. یا در اغتشاشات سال گذشته کجا بودید؟ من معاون فرماندار بودم و کار می‌کردم. این سوالات، موضوعاتی بود که متاسفانه تا الان وجود نداشت.

وی افزود: این سوالات باعث شد که عموپور با من درگیر شود، می‌خواست من را بزند. باعث شد تا کت خود را دربیاورد همه هم شاهد این موضوع هستند. اما ممکن است که اعضای هیات اجرایی شهادت ندهند، چون افراد منصوب خودشان هستند. از پشت میز بلند شد و من را از اتاقی که دو سال فرماندارش بودم، بیرون کرد این در شان یک فرماندار نیست. اگر حرف بدی هم زده باشم که نزدم، وقتی کسی زخم خورده زخم او را ترمیم می‌کنند، دلداری می‌دهند. بعد در ادامه گفت شما ۸ سال در دولت روحانی مسئول بودید و کشور را به این وضعیت انداختید و می‌خواهید نماینده بشوید. وقتی کسی این نگاه را به عنوان رئیس هیات اجرایی دارد، نمی‌تواند انتخابات را مدیریت و با عدالت اجرا کند. فرماندار کسی است که بتواند عدالت و بی‌طرفی را اثبات کند که او ندارد.

حکایت گیلان آمادگی پاسخ آقای طهمورث عموپور به ادعاهای فرماندار سابق را دارد. 

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان