شنبه, 11 آذر 1402
شنبه, 11 آذر 1402

به گزارش حکایت گیلان | جانشین فرمانده انتظامی گیلان از کشف ۲۸۰ تن آرد قاچاق و فاسد در شهرستان رشت خبر داد.

 سردارحسین حسن پور هرگونه فعالیت‌ اقتصادی غیرقانونی را موجب اخلال در نظام اقتصادی کشور عنوان کرد و اظهار داشت: برخورد با مفسدان اقتصادی و اخلالگران نظام مالی یکی از اولویت‌های اصلی مجموعه انتظامی است.

وی در ادامه افزود: ماموران مبارزه با قاچاق  کالا پلیس امنیت اقتصادی استان در طی چند روز گذشته با اقدام اطلاعاتی و عملیاتی از حمل آرد قاچاق به سایر استان ها اطلاع حاصل نموده و دقایقی پیش یک دستگاه کامیون با ۲۵ تن آرد قاچاق را در حین خروج از استان متوقف کردند.

 وی با بیان اینکه پس از بررسی و پیگیری موضوع انبار آردها نیز توسط پلیس کشف شد افزود: ماموران پلیس امنیت اقتصادی با هماهنگی قضائی در بازرسی از این انبار ۲۸۰ تن آرد قاچاق کشف کردند.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه آرد های موجود در انبار برابر مقررات در سامانه جامع انبارها ثبت نشده بود بیان داشت: در بررسی تکمیلی پلیس مشخص شد که آردهای موجود در انبار  فاقد تاریخ مصرف و فاسد شده است.

جانشین فرمانده انتظامی  گیلان با بیان اینکه خوشبختانه با اقدام به موقع پلیس محموله آرد فاسد وارد چرخه توزیع نشد افزود: دو متهم در خصوص این پرونده دستگیر و به همراه آردهای کشف شده به مرجع قضائی تحویل داده شدند.

همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان