شنبه, 03 خرداد 1404
شنبه, 03 خرداد 1404

به گزارش حکایت گیلان |وزیر کشور گفت: به طور طبیعی اجرای طرح ساماندهی مهاجران افغانستانی زمان‌بر خواهد بود.

به نقل از ایلنا، احمد وحیدی وزیر کشور در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت سامان‌دهی وضعیت مهاجران غیرقانونی افغانستانی گفت: ساماندهی مهاجران افغانستانی کار جدی است که در دستور کار وزارت کشور و همه دستگاه‌های ذی‌ربط قرار دارد.

 
وزیر کشور در پاسخ به سوالی درباره برخی فضاسازی‌های رسانه‌ای در موضوع اتباع افغانستانی گفت: تلاش‌های سازمان‌یافته‌ای از طرف برخی که البته بخشی از آن توسط دشمن است، صورت می‌گیرد که یک نوع ستیزش را در جامعه بین مهاجران افغانستانی و مردم عزیزمان درست کنند که این کار کاملا حساب شده است.

وی با تاکید بر هوشیاری همگان نسبت به این مساله افزود: معتقدیم نباید هیچ‌گونه اتفاقی خلاف نظم و انضباط عمومی در این حوزه رخ دهد.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان