جمعه, 10 آذر 1402
جمعه, 10 آذر 1402

اختصاصی  حکایت گیلان |حسن کربلایی دبیر حزب موتلفه اسلامی گیلان و از فعالین سیاسی شاخص اصولگرا با شکایت جمشید محمدی رئیس فعلی اورژانس استان گیلان راهی زندان لاکان رشت شد.

گزارش غیررسمی حاکی از ان است وی در حکم شعبه ۱۲ دادگاه تجدیدنظر استان گیلان به تحمل ۱۰ ماه حبس و ۲ سال ممنوعیت عضویت و فعالیت در احزاب ، گروه‌ها و دستجات سیاسی یا اجتماعی محکوم شده است.

وی پائیز سال 1400 از انتصاب احتمالی جمشید محمدی در سمت معاونت سیاسی استانداری گیلان انتقاد کرده بود که منجر به شکایت از وی شده بود.  جمشید محمدی در آن زمان مدیر کل بیمه سلامت گیلان بود.

کربلایی متولد شهر قم و  از کارمندان سابق صداوسیما دوره گذشته در انتخابات مجلس حضور داشت که توفیق چندانی پیدا نکرد. کربلایی که به خاطر مطالب انتقادی فراوان علیه اصلاح طلبان و منتقدین نظام شهرت دارد، هرچند در یک سال گذشته کمتر  رسانه‌ای شده است.  وی همچنین از منتقدین شاخص نماینده سابق ولی فقیه در استان بود.

همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان