به گزارش حکایت گیلان | بهمن ماه سال گذشته بود که وزیر ارتباطات از احتمال رفع فیلتر گوگل پلی خبر داده بود. حالا او امروز بعد هفت ماه در صحن مجلس هم باز این وعده را برای گوگل پلی، توئیتر و یوتیوب تکرار کرده است.
وزیر ارتباطات در صحن علنی مجلس گفته است: ما در وزارت ارتباطات آمادگی داریم تا با مرکز ملی فضای مجازی همکاری کنیم و لیستی را از سرویسهایی که حاکمیت ملی ما را خدشه دار نمیکنند، تهیه کنیم و اسامی که دوستان از این سرویسها اسم آوردند (یوتیوب، توئیتر و گوگل پلی) در لیست ما هست که بتوانیم آنها را باز کنیم.
گفتنی است عیسی زارع پور بهمن ماه سال گذشته اعلام کرد بنابر دستور رئیس جمهور و طی همکاری با کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در حال بازنگری در سیاستهای فیلترینگ هستند. زارعپور همچنین از بررسی رفع فیلتر گوگل پلی در جلسه آتی این کارگروه خبر داد.