یکشنبه, 04 خرداد 1404
یکشنبه, 04 خرداد 1404

به گزارش حکایت گیلان | بازرس کل گیلان از معرفی بیش از ۵۰۰ کارمند دستگاه‌های دولتی به مراجع قضایی در سال گذشته خبر داد.

حکایت‌ گیلان | معرفی ۵۰۰ کارمند متخلف گیلانی، اعم از مدیر و کارشناس به مراجع قضایی

سجاد ده ده جانی امروز در جمع خبرنگاران استان در رشت گفت: سال گذشته ۵۴۲ کارمند دولتی اعم از مدیر و کارشناس، بدلیل عدول از شرح وظایف، قوانین و مقررات سازمانی و اخلال در روند ایفای وظایف محوله، به مراجع قضایی گیلان معرفی شدند که جرم ۹۳ نفر از آنان کیفری و ۴۴۹ نفر هم تخلفاتی بود.

بازرس کل گیلان همچنین مبنای عملکرد بازرسان در دستگاه‌های مختلف اجرایی و دولتی استان را تعامل در بسترهم افزایی و آگاهی بخشی از قوانین و مقررات عنوان کرد و افزود: در همین راستا ۹۹۵ پیشنهاد سازنده و راهگشا از سوی بازرسان استان به دست اندرکاران دولتی و اجرایی استان ارایه شده تا روند ارایه‌ی خدمات در جایگاه‌های مختلف دولتی و دستگاه‌های خدمات رسان تسریع و تسهیل شود.
وی افزود: از این تعداد، ۷۳۵ پیشنهاد مربوط به اصلاح امور، ۱۷۳ مورد درخصوص تعقیب اداری و ۴۷ پیشنهاد هم در خصوص تعقیب کیفری بوده است.
ده ده جانی همچنین با استناد به تبصره‌ی ذیل ماده‌ی ۱۰ قانون تشکیل سازمان بازرسی تاکید کرد: عدول و یا هرگونه تسامح در روند اجرای پیشنهادات بازرسان سازمان بازرسی، جرم محسوب می‌شود و قابلیت پیگیری دارد.
بازرس کل گیلان در ادامه‌ی سخنان خویش، با تشریح وظایف و ماموریت‌های سازمان بازرسی تصریح کرد: نظارت بر حسن اجرای امور و نظارت بر اجرای صحیح قانون دو وظیفه‌ی مهم سازمان بازرسی ست.

آقای ده ده جانی همچنین به تشریح نقش مردم در شناسایی و پیگیری تخلفات سازمانی در دستگاه‌های اجرایی و دولتی پرداخت و افزود: هرگونه گزارش یا شکایتی که از سوی مردم به سازمان بازرسی ارایه شود، بطور جد مورد بررسی و پیگیری قرار می‌گیرد.

وی سامانه‌ی ۱۳۶ سازمان بازرسی را آماده‌ی دریافت گزارشات و شکایات مردمی دانست و افزود: علاوه بر این، سامانه‌ی اینترنتی bazresi.ir هم پذیرای شکایات و گزارشات مردمی در خصوص تخلفات مشهود در دستگاه‌های دولتی است.

حکایت‌ گیلان | معرفی ۵۰۰ کارمند متخلف گیلانی، اعم از مدیر و کارشناس به مراجع قضایی

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان