شنبه, 03 خرداد 1404
شنبه, 03 خرداد 1404

به گزارش حکایت گیلان | بنا بر اخبار منتشر شده از منابع خبری «آلبانی»، صبح امروز سه‌شنبه پلیس آلبانی در عملیاتی «اردوگاه اشرف۳»، متعلق به «سازمان مجاهدین خلق» را تصرف کرده و اقدام به بازرسی از وسایل و ضبط برخی از آنها کردند. 

وزارت کشور آلبانی در بیانیه‌ای که در صفحه فیس‌بوک آن منتشر شد، حمله پلیس این کشور به اردوگاه اشرف را تایید کرده و گفته که این حمله با تصمیم دادگاه ویژه مبارزه با فساد و جرایم سازمان یافته صورت گرفت.

وزارت کشور آلبانی در این بیانیه اعلام کرد: «عملیات امروز ما مطابق قوانین و بر اساس حکم دادگاه عالی مبارزه با تروریسم صورت پذیرفته است... مطابق توافق میان ما و سازمان در سال ۲۰۱۴، اعضای این سازمان صرفا به دلایل انسان دوستانه در کشور ما پناهنده شده بودند، اما با انجام اقدامات تروریستی و سایبری این توافق را نقض کرده اند.... از صبح امروز نیروهای پلیس آلبانی برای بازرسی از این قرارگاه برای ساعتی کنترل آن را بر عهده گرفته و ضمن بازرسی دفاتر این سازمان، تمامی سیستم های الکترونیکی، از جمله کامپیوترها، تلفن های همراه و… مورد بازرسی قرار گرفت... برخی از وسائل الکترونیکی غیر متعارف از جمله تعدادی پهپاد، توسط پلیس ضبط شدند... نیروهای امنیتی در حین بازرسی با مقاومت و حمله تعدادی از اعضای این سازمان رو به رو شدند».

در پی بروز درگیری بین یگان ضد تروریسم دست کم یکی از اعضای این سازمان کشته شده و ۳۶ تن از اعضای آن مجروح شده‌اند که حال ۶ تن از آنان وخیم گزارش شده است.

 

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان