سه شنبه, 09 اردیبهشت 1404
سه شنبه, 09 اردیبهشت 1404

اختصاصی حکایت گیلان| لایحه دو فوریتی کمک 500 میلیون تومانی به باشگاه سپیدرود رشت در جلسه شورای شهر رشت مورد تصویب قرار گرفت. 

این لایحه در حالی به تصویب دو فوریتی اعضای شورا رسید که بعضی از اعضای شورا اعلام کردند در جریان نحوه هزینه کرد کمک های اخیر به دو باشگاه سپیدرود و داماش نیستند. 

فاطمه شیرزاد، عضو شورای شهر رشت در مورد کمک به تیم‌های ورزشی، با بیان اینکه همیشه شورا و شهرداری به این تیم‌ها کمک کرده است اما نحوه پرداخت این کمک‌های مالی مشخص نیست، اظهار کرد: حتی گزارش‌هایی که برای پرداخت از تیم‌ها خواستیم تاکنون به ما نرسیده است و این کمک‌های مالی برای معوق بازیکنان است اما در بیشتر مواقع شاهد هستیم که بازیکنان رقمی نگرفتند.

بهراد ذاکری نیز ابراز داشت: چندین بار نامه نگاری شده که پرداخت‌های ی که از سوی شهرداری به تیم‌های ورزشی صورت گرفته است، شفاف‌سازی شود. وی همچنین  گفت: هرکس مالک تیم‌های ورزشی بود باید این پرداخت‌ها را شفاف گزارش دهد و زمانی که هیات فوتبال مالک سپیدرود بود باید گزارش شفاف درباره دریافت‌هایی که از شهرداری داشته است را ارائه کند.

اسماعیل حاجی پور نیز که در گذشته به عنوان مالک داماش فعالیت می کرد با انتقاد از مالکین تیمهای رشتی ابراز داشت: مالکین تیم‌های ورزشی در قبال پولی که به تیم‌ها پرداخت کردیم باید به شهرداری فاکتور بدهند و اعلام کنند که پول‌ها کجاها هزینه شده است اما تا کنون گزارشی از سوی شهرداری در مورد هزینه کردهای تیم‌های فوتبال به شورا داده نشده که این قصور از سمت شهرداری است.

وی مشخص نکرد که آیا وقتی در داماش حضور داشته به شهرداری رشت گزارشی از نحوه هزینه کرد باشگاه ارسال کرده و یا خیر! حاجی پور هنگام بررسی این لایحه با خوشحالی از انحلال باشگاه داماش اعلام کرد: خداروشکر که داماش نیست چون هر وقت بحث کمک مالی بود همه به من نگاه می‌کردند. گفتنی است هنوز آقای حاجی پور گزارشی نسبت به انحلال باشگاه داماش و عدم پرداخت پول باشگاه کارون اروند ارائه نکرده است. 

همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان