اختصاصی حکایت گیلان |مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان روز گذشته در نشست با تعداد محدودی از رسانه های استان گفته است: 32 درصد مشترکین برق گیلان پرمصرف هستند که باید با صرفه جویی خود را به 16 درصد خوش مصرفها برسانند.
پیش از این محمد اسماعیل هنرمند 23 آبان سال جاری گفته بود «مشترکانی که در ماههای عادی سال کمتر از 80 کیلو وات ساعت برق مصرف کنند کممصرف محسوب شده که ما در استان گیلان ۱۸ درصد مشترک کم مصرف برق داریم»حالا بیش از یک ماه از اجرای طرح برق امید درگیلان با هدف کاهش حداقل ۱۰ درصدی مصرف برق مشترکین می گذرد اما طی این مدت تعداد مشترکین کم مصرف از 18 درصد به 16 درصد رسیده است.
مدیرعامل توزیع برق گیلان در این مصاحبه همچنین اعلام کرده است 148 میلیارد تومان مشترکین برق در گیلان به این شرکت بدهکارند که از این میزان حدود 30 درصد مربوط به مصرف کنندگان تجاری و خانگی می باشد و سایر بدهی ها نیز مربوط به بخش اداری، صنعتی و کشاورزی است. این در حالی است که تابستان گذشته همزمان با پیک اوج مصرف برق، معاون مصرف و امور خدمات مشترکین شرکت توزیع برق گیلان اعلام کرده بود: مشترکان خانگی، تجاری و دستگاه های دولتی حدود 106 میلیارد تومان به این شرکت بدهکارند! با این اوصاف همچنان شاهد آن هستیم که توزیع برق گیلان در تسویه حساب با بدهکاران برق خوب عملکرد خوبی نداشته است!
مدیرعامل توزیع برق گیلان در این نشست خبری از طرح «تعدیل خاموشی معابر» نیز دفاع کرده است. در این طرح قرار است چراغ معابر بلوارها و خیابان های اصلی بصورت یک درمیان مورد تعدیل بار قرار گیرند. البته روشنایی بسیاری از معابر گیلان پیش از این استاندارد نبود و مشخص نیست با تصمیم گیری جدید تا چه میزان شاهد وضعیت تاریکی در معابرخواهیم بود. پیش از این قرار بود شهر رشت به عنوان شهر شبهای روشن معرفی گردد و حتی در این زمینه مراسمی نیز به صورت رسمی برگزار شد. حالا کم کم شهر رشت در حال تبدیل به یک شهر خاموش است و قرار است به بهانه کاهش مصرف، روشنایی نه چندان زیاد فعلی نیز از آن گرفته شود. امنیت شهرهای گیلان نیز با چنین طرحی خطرات خودش را ایجاد می کند که لازم است نهادهای نظارتی و امنیتی نسبت به آن ورود کنند.