یکشنبه, 28 بهمن 1403
یکشنبه, 28 بهمن 1403

 حکایت گیلان | مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران گفت: مصرف برق تا این لحظه با عبور از ۶۷ هزار و۷۰۰ مگاوات رکوردشکنی بی‌سابقه‌ای داشته است.

"مصطفی رجبی مشهدی" افزود: امروز مصرف برق حدنصاب جدیدی را پشت سر گذاشت و به عدد ۶۷ هزار و ۷۰۰ مگاوات رسید که رقم بسیار بالایی است.

وی ادامه داد: این میزان ۷۰۰ مگاوات از روز مشابه پارسال بیشتر شده است.

به گزارش ایرنا، سخنگوی صنعت برق گفت: همچنین این عدد نسبت به روز یازدهم تیرماه که رقم مصرف ۶۷ هزار و ۳۱۸ مگاوات بود بیش از ۳۰۰ مگاوات بیشتر شده و رکوردی کم‌نظیر است.

رجبی مشهدی ادامه داد: به طور قطع پشت سر گذاشتن این رکورد تاریخی با همکاری خوب مردم ممکن شده است.

وی افزود: امروز این میزان مصرف بدون هیچ مشکلی در شبکه و اعمال خاموشی و با تامین برق پایدار تاکنون محقق شده و انتظار می‌رود مردم همچنان همراهی کنند.

مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران گفت: ساعت اوج مصرف شبانه نیز از ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه آغاز می‌شود که انتظار می‌رود مشترکان با رعایت مدیریت مصرف امکان تامین برق پایدار برای همگان را فراهم کنند.

همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان